Gaziantep FK Gaziantep’te bayrak değişimi

Gaziantep’te bayrak değişimi

25.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kırmızı-siyahlılarda başkan Mehmet Büyükekşi, bugün görevini başkan vekili Cevdet Akınal’a teslim edecek. Büyükekşi, “Bu bir hizmet yarışıdır, bayrak yarışıdır. Şimdi bu onurlu, şerefli bayrağı iki yıldır kulüp yönetiminde birlikte çalıştığımız değerli arkadaşım Cevdet Akınal’a teslim ediyorum” dedi

Gaziantep’te bayrak değişimi

Gaziantep Futbol Kulübü’nde devir teslimi yaşanacak. Başkan Mehmet Büyükekşi, görevini bugün Cevdet Akınal’a devredecek.
Kırmızı-siyahlı Kulübün olağan genel kurul toplantısı bugün saat 14.00’te Gaziantep Futbol Kulübü Tesisleri’nde yapılacak. Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş’nin bağlı olduğu Gaziantep Futbol Kulübü Derneği’nin genel kurul toplantısı ise pandemi yasakları nedeniyle ileri bir tarihte gerçekleştirilecek.
Ekip çalışması ile, başarılı iki sezonu geride bıraktıklarını dile getiren Başkan Büyükekşi, “En önemli konunun ben değil, biz olduğunu düşünerek birlikte hareket ettik. Şehrin tüm karar vericileri, sanayicileri, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip, futbolcular ve çalışan personelin kolektif şekilde hareket etmesi başarıyı getirdi” ifadesini kullandı.

Ödemeler zamanında
Süper Lig’e yeni çıkmış, borçsuz bir kulüp teslim aldıklarını ifade eden Mehmet Büyükekşi, “Uyguladığımız mali politikanın sonucu olarak bizden önce yapılan transferlerin ileriki aylara yayılan ödemelerini zamanında yaptık. Başarılı transferlerle takımımızı daha da güçlendirdik. Mali politikamızda, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuduk” diye konuştu.
İki yıl önce görevi kulübün Onursal Başkanı Adil Konukoğlu’ndan devraldığını dile getiren Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi sözlerini şöyle tamamladı:
“Bu bir hizmet yarışıdır, bayrak yarışıdır. Şimdi bu onurlu, şerefli bayrağı iki yıldır kulüp yönetiminde birlikte çalıştığımız değerli arkadaşım Cevdet Akınal’a teslim ediyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kulübümüzün ve şehrimizin menfaatine olan her konuda özveri ile çalışmaya devam edeceğiz. Yeni yönetim kurulumuza canı gönülden başarılar diliyor ve her zaman yanlarında olacağımı ifade ediyorum.”