Tenis Genç tenisçiler korta çıkıyor

Genç tenisçiler korta çıkıyor

01.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Toplamda 32 milli takım ve 23 ülkenin mücadele edeceği ve Türkiye’nin 2. kez ev sahipliği yapacağı BNP Paribas Davis Cup Juniors ve Billie Jean King Cup Juniors Finalleri Antalya Megasaray Tenis Akademisi’nde 1-6 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek.

Genç tenisçiler korta çıkıyor

Türkiye’nin 2. kez ev sahipliği yapacağı BNP Paribas Davis Cup Juniors ve Billie Jean King Cup Juniors Finalleri Antalya Megasaray Tenis Akademisi’nde 1-6 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek. Toplamda 32 milli takım ve 23 ülkenin mücadele edeceği finallerde milli takımımız hem kızlar hem erkeklerde korta çıkacak. 

Haberin Devamı

Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Durmuş’un ev sahipliğinde Aspendos Antik Tiyatrosu’nda organizasyonun basın toplantısı dün gerçekleştirildi. Antalya Kültür ve Turizm İl Müdürü Candemir Zoroğlu, Uluslararası Tenis Federasyonu Gençler ve Senyörler Tenisi Yöneticisi Matt Byford, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Gençlik ve Spor Bakanlığı Uluslararası Organizasyonlar ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı İnanç Özçakmak da toplantıya katılarak konuşmalar yaptı.

Yazarlar