BeşiktaşGiovanni van Bronckhorst: Daha stabil oynamamız gerekiyordu!

Giovanni van Bronckhorst: Daha stabil oynamamız gerekiyordu!

12.08.2024 - 01:07 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Samsunspor maçını değerlendirdi.

Giovanni van Bronckhorst: Daha stabil oynamamız gerekiyordu

Süper Lig'in ilk haftasında Samsunspor deplasmanından 2-0 galip ayrılan Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten Giovanni van Bronckhorst, “Sezonun ilk maçında galip gelmek önemliydi. Galibiyetten dolayı mutluyum. İstanbul’a 3 puanla dönüyoruz. Maç içerisinde bazı zorluklar yaşadık. Paslarda zorluklar yaşadık. İkinci yarıda ritmimizi bulmakta zorlandık. Biraz daha stabil oynamamız gerekiyordu. Bu maçtan öğrenmemiz gereken şeyler var. Bunu yaparken de 3 puan almak iyi bir şey. Haftaya İstanbul’da daha iyi bir zeminde oynayacağız” şeklinde konuştu.

İlk maç nedeniyle zeminin daha iyi olması gerektiğini ifade eden Giovanni van Bronckhorst, “Bu maç 5’li savunmayı gerektiriyordu. Son 20 dakikada defansif olarak daha stabil bir görüntümüz vardı. Rakibin baskı yapmasını engelledik. İlk maç nedeniyle zeminin daha iyi olmasını beklerdim. Mental anlamda galip gelmemiz önemliydi. Bu hafta çok çalışacağız ve ilk iç saha maçına iyi başlayacağız” diye konuştu.

KEŞFETYENİ
Pınar Deniz oğlu Fikret Hakan’ın yüzünü ilk kez gösterdi!
Pınar Deniz oğlu Fikret Hakan’ın yüzünü ilk kez gösterdi!

Cadde | 15.06.2025 - 13:44

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Yargı dizisinde canlandırdığı “Ceylin” karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu Pınar Deniz, anne olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Yazarlar