Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (1 Şubat 2023)

Günün bomba transfer haberleri (1 Şubat 2023)

01.02.2023 - 09:12 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de transfer döneminin açılmasıyla birlikte takımlar kadrolarını güçlendirmeye başladı. Süper Lig'deki tüm transfer gelişmelerini sizler için derledik.

Günün bomba transfer haberleri (1 Şubat 2023)

Süper Lig'de takımlar devre arası transferi için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 12 Ocak'ta başlayan ara transfer dönemi 8 Şubat'ta sona erecek. Günün transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TAN SÜRPRİZ HAMLE

Beşiktaş, transferde hareketli saatler yaşıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda stoper takviyesi yapmak için büyük bir uğraş veren Beşiktaş, İtalyan ekibi Sampdoria formasını giyen Omar Colley için resmi teklif yaptı. Ünlü gazeteci Nico Schira, Siyah- Beyazlı yönetimin Sampdoria formasını giyen Omar Colley için girişimde bulunduğunu yazdı. (Takvim)

HADZIAHMETOVIC İMZAYA KALDI

Teknik Direktör Şenol Güneş’in kadrosunda görmek istediği 25 yaşındaki Bosna Hersekli oyuncunun transferi konusunda Konyaspor’la 3 milyon euro bonservis, 1 milyon euro performans bonusu ve olası satıştan yüzde 20 pay karşılığında anlaşma sağladı. Kariyerini Beşiktaş’ta sürdürmek isteyen ve bu konuda kulübüne baskı uygulayan Hadziahmetovic’in de yaklaşık 600 bin euro tutarındaki alacağından vazgeçtiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Kartal’la 4,5 yıllık sözleşme imzalayacak Hadziahmetovic’in senelik bir milyon euro kazanacağı ifade edildi. (Skorer)

Günün bomba transfer haberleri (1 Şubat 2023)

İSTANBUL'A GELİYOR

Fanatik'in aktardığı bilgilere göre Konyaspor'un Boşnak yıldızı Amir Hadziahmetovic, 16:45 uçağıyla Beşiktaş için İstanbul'a geliyor.

TRABZONSPOR'DAN TRANSFER KARARI

Bordo Mavililer'in bir süredir gündeminde yer alan Dino Hotic için girişimler başlıyor. Trabzonspor'u istediği için Konyaspor'dan aldığı teklifi kabul etmeyen Boşnak hücumcu, uygun maliyeti nedeniyle teknik direktör Abdullah Avcı'dan sonra yönetimin de onayında geçti.

Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki sağ kanadın transferinde önümüzdeki birkaç gün içerisinde önemli gelişmeler yaşanabilir. Cüzzi bir bonservisle Trabzonspor'a gelme ihtimali bulunan Dino Hotic'in kulübü Cercle Brugge ile yönetim görüşme gerçekleştirecek. Hem sağ kanat hem de10 numara pozisyonunda oynayan başarılı oyuncunun her iki bölgede de Abdullah Avcı'nın elini güçlendireceği için transferine yüksek ihtimal olarak bakıyor. (Fanatik)

Günün bomba transfer haberleri (1 Şubat 2023)

FENERBAHÇE'YE GENÇ GANALI

Ara transfer döneminin hızlı kulübü Fenerbahçe'den önemli bir hamle daha geldi. Samet Akaydın, Jayden Oosterwolde ve Emre Demir'i kadrosuna katan Sarı-Lacivertliler Danimarka'nın FC Nordsjaelland takımında forma giyen Ganalı sol açık Ernest Nuamah için girişimlere başladı.

Haberin Devamı

Potansiyeli çok yüksek olduğu öğrenilen 19 yaşındaki oyuncuyu Fenerbahçe, öncelikle ara transfer döneminde kadrosuna katmayı hedefliyor. Ancak Fenerbahçeli kurmayların, ara transferde olmasa bile oyuncuyu sezon sonunda mutlaka kadrosunda görmek istediği de gelen haberler arasında. Ernest Nuamah geçtiğimiz yıl da Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti.

Yazarlar