Futbol Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

14.06.2023 - 12:47 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Hollanda – Hırvatistan: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Hollanda – Hırvatistan mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %21’i karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi

Dünya Kupası sonrası Hollanda'da göreve başlayan Ronald Koeman, ilk büyük sınavda Fransa'dan 4 yiyerek sınıfta kalmıştı. Sonrasında Cebelitarık'ı 3-0'la geçti ama 2-0 sonrası 10 kişi kalan zayıf rakipleri karşısında dağlara taşlara attıkları şut sayısı 20'den fazlaydı. Şimdi gözler Uluslar Ligi finallerinde. Ev sahibi avantajları söz konusu. Yarı finalde Hırvatistan'ı Rotterdam'da konuk edecekler. Matthijs de Ligt ve Memphis Depay sakat. Stoperde De Ligt yerine, Virgil van Dijk'ın yanında muhtemelen Sven Botman olacak. Hücumda da en değerli opsiyon Cody Gakpo... Hırvatistan ise Zlatko Dalic'le devam ediyor. Dejan Lovren emekli oldu, Luka Modric ara vermedi. Hırvat basınına yansıyan haberlerde, Dalic'in bir sürprizi olabileceği yazıyor. Bu sürpriz, sol açıkta Luka Ivanusec olabilir. Öyle olursa Ivan Perisic, Dünya Kupası'ndaki gibi sol beke geçer. Stoperde Josko Gvardiol'un sakatlığı nedeniyle olmaması ciddi kayıp ancak orta alanda da "Modric, Brozovic & Kovacic" üçlüsünün bozulmaması büyük artı... Hollanda güven vermese de ev sahibi avantajını kullanır. Hırvatlar da geri adım atacak karakterde değil. "Karşılıklı gol" izleriz.

Haberin Devamı

Virtus Bologna - A. Milano: Maç Sonucu 1

İddaa programının İtalya Serie A Basketbol bülteninde günün öne çıkan maçı Virtus Bologna - A. Milano mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %32’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Evren İçener’in Tercihi

Final serisinde Milano 2-0 önde... İlk 2 maçta Milano evinde net favori olan taraftı ve beklenildiği gibi kazanmayı bildiler... Şimdi Virtus Bologna'nın cevap verme zamanı. Evlerinde daha öz güvenli ve rahat oynuyorlar. Shengelia, Belinelli, Teodosic, Mickey, Ojeleye gibi yıldız oyuncularıyla bu kez kazanan tarafın ev sahibi Virtus Bologna'nın olmasını bekliyorum.

Haberin Devamı

Güney Sudan – Gambiya: Maç Sonucu 2

İddaa programının Afrika Uluslar Kupası Elemeleri bülteninde günün öne çıkan Güney Sudan – Gambiya mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %39’u karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Halil Demirkan’ın Tercihi

Grupta 2. sırada bulunan Gambiya'nın 6 puanı bulunuyor. Gruptaki 4 maçta 2 kez skor üreten Gambiya'nın, tüm maçları KGY ve 2.5 gol altında tamamlandı. Bu mücadelenin de düşük bir skorla tamamlanacağını düşünüyorum. Tercihim 2.5 gol altı seçeneği.

Yazarlar