Diğer Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

07.08.2023 - 11:59 | Son Güncellenme:

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Odense - Viborg: 2.5 Üst

Haberin Devamı

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Odense - Viborg mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %25’i karşılaşmada en az 3 gol olacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi

Ligin ilk haftası evinde konuk ettiği Rander önünde etkili bir performans sergilemesine rağmen defans hataları yapan Odense sahadan 2-2 beraberlikle ayrılmıştı. Fakat geçen hafta sonu konuk olduğu Brondby karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen baskılı bir performans sergileyerek mücadeleyi 2-1 kazanıp ligdeki ilk galibiyetini elde ettiler. Özellikle ileri uçta skor üretmekte zorlanmayan ev sahibi ekip savunmada taktikleri gereği açıklar verip golü kalesinde görüyor. Mutlaka taraftarlarının önünde sahaya moralli çıkarak kazanmak isteyeceklerdir. Viborg ise ilk hafta Nordsjaelland deplasmanında 4-1 gibi farklı bir skorla mücadeleyi kaybedip kötü bir başlangıç yaptı. Fakat geçen hafta sonu evinde konuk ettiği denk güçteki rakibi Lyngby karşısında 2-0 geriye düşmelerine rağmen baskılı bir futbol ortaya koyup sahadan 2-2 eşitlikle ayrıldı. Takıma baktığımızda savunma hattında büyük bir sorun yaşayan konuk ekip kalesinde kolayca gol görüyor. Fakat hücumda etkili futboluyla skor üretmekte hiç zorlanmıyorlar. Bu karşılaşmada ofansif anlamda skor üretmekte zorlanmayan iki ekip kazanabilmek adına baskılı başlayıp 2.5 Gol Üstü barajını aşar.

Haberin Devamı

Malmö - Halmstads BK: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Malmö - Halmstads BK mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %12’si karşılaşmayı ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yorumcusu Efe Şahin’in Tercihi

Malmö bu sezon şampiyonluk parolası ile yola çıkmıştı fakat işler pek istedikleri gibi gitmiyor. Yarışta sadece Hacken olacağını düşünürken Elfsborg’un dahil olması ve Hacken’in Şampiyonlar Ligi oynayacak olmasına rağmen gösterdiği iyi performans onların işlerini epey zorlaştırıyor. Halmstad kötü gitse de direnci yüksek bir takım Malmö’yü ilk yarıda tutabilirler. İkinci yarı Malmö üstünlüğü bekliyorum.

Haberin Devamı

Lahti - FC Honka: Maç Sonucu 2

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Lahti - FC Honka mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %18’i FC Honka galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yorumcusu Efe Şahin’in Tercihi

Honka’nın Konferans Ligi macerası oldukça kısa sürdü ve artık lige odaklanmak zorundalar. Play-off’lara sadece 6 hafta kalmışken düşme grubu ile aralarında sadece 1 puan var ve alttan gelen rakiplerin şampiyonluk grubuna girme ihtimali var. Lahti’nin kötü gidişatını değerlendirerek kazanmaları gerekiyor.

Yazarlar