Skorer HABER TURU

HABER TURU

04.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Futbol... Güreş...

HABER TURU

Kırkpınar provası

Haberin Devamı

Silivri, Edirne Kırkpınar öncesinde 400 pehlivanın mücadelesine ev sahipliği yaptı. Yenici Mehmet’in anısına dikilen heykelin açılışı ile başlayan Yenici Mehmet Yağlı Pehlivan Güreşleri, bu yıl da nefesleri kesti. Altın kemeri bulunan Lütfü Arıcıoğlu’nun Güreş Ağalığı’nı yaptığı organizasyonda Başpehlivanlığı Şaban Yılmaz kazandı.

Deve Necdet vefat etti

Sarı-lacivertli kulübün eski futbolcusu ve kulüp üyesi ”Deve Necdet” lakabıyla da bilinen Yüksel Necdet Çoruh (78) vefat etti. Merhum Necdet Çoruh’un, bugün Kasımpaşa Büyük Camisi’nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği bildirildi. Çoruh, 1955-1960 yılları arasında Fenerbahçe forması altında 2 İstanbul Profesyonel Lig, 1 Türkiye Kupası sevinci yaşadı ve 2 kez milli formayı giydi.

Haberin Devamı

Gençler’e golcü

Gençlerbirliği, İspanya’nın Osasuna takımının Sırp golcüsü Dejan Lekiç ile anlaştı. Uzun süredir görüştüğü 27 yaşındaki futbolcuyu önceki gün Ankara’ya getiren başkent temsilcisi yöneticileri, bu oyuncuyla 3 yıllık sözleşme yapma konusunda anlaşmaya vardı.

Lefter’in anısına

Fenerbahçe ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Lefter Küçükandonyadis anısına düzenlenecek Lefter Kupası Futbol Turnuvası, 7-8 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Adalar Müzesi tarafından, ”Biz futbolu seninle sevdik” sloganıyla gerçekleştirilecek organizasyonun, sembolik olarak 4 adanın isminin verildiği 4 takım arasında oynanacak.