Futbol HAGİ’Yİ UNUTTULAR

HAGİ’Yİ UNUTTULAR

22.10.2012 - 01:36 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da, Hagi’nin, Rumen ekibi CFR Cluj’la oynanacak maça davet edilmediği ortaya çıktı. Hagi, çağrı gelmeyince ülkesinde kalarak oğluna doğum günü partisi yapma kararı aldı

HAGİ’Yİ UNUTTULAR

NEVZAT DİNDAR

Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde yarın akşam CFR Cluj ile “olmak ya da olmamak” maçına çıkacak Galatasaray’da, kulübün efsane isimlerinden Gheorghe Hagi unutuldu.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takımın bir Rumen ekibi ile yapacağı maçta akla gelen ilk isim olan Hagi’nin karşılaşmaya davet edilmediği ortaya çıktı. Hagi’nin kendisine davet yapılmaması nedeniyle üzgün olduğu, hem Galatasaray’dan hem de Rumen takımı Cluj’dan gelmeyen teklif nedeniyle programını değiştirdiği öğrenildi.

Hagi’nin, İstanbul’a gelmeyecek olması üzerine bu akşam için oğlu Lanis’e doğum günü partisi düzenleyeceği yarın da Köstence’ye giderek sahibi olduğu Viitorul Constanta’nın başında olacağı belirtildi.

Cluj’u yendi ama!
Hagi’nin takımı Viitorul Constanta son lig maçında Cluj’u deplasmanda devirirken, sarı-kırmızılı eski futbolcu ve teknik adamdan yardım istenmediği de belirlendi. Gheorghe Hagi, son olarak Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan Türkiye-Romanya maçını izlemek için Popescu ile beraber İstanbul’a gelmişti. Romanya Futbol Federasyonu’nun davetlisi olarak Türkiye’ye gelen Hagi ve Popescu aynı zamanda ülkesinde maçı yayınlayan kanala yorumculuk yapmışlardı.