Futbol Hakem Halil Umut Meler hastaneden taburcu edildi! İlk görüntü

Hakem Halil Umut Meler hastaneden taburcu edildi! İlk görüntü

13.12.2023 - 10:15 | Son Güncellenme:

Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrası saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler, hastaneden taburcu edildi.

Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından Faruk Koca ile birlikte sahaya giren bazı kişilerin saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler, 2 gün süren tedavisinin ardından bugün hastaneden taburcu oldu.

Haberin Devamı

'ŞİŞLİK DIŞINDA BİR SORUN KALMADI'

Halil Umut Meler'in son durumunu da açıklayan Başhekim Dr. Mehmet Yörübulut şu ifadeleri kullandı:

"Halil Umut Meler'i ilk haliyle taburcu ettik. Morali gayet iyi. Gittiği yerde kontrolleriini olacaktır. Gözündeki şişlik dışında herhangi bir sorunu kalmadı. Bundan sonraki hayatında sağlıklı, başarılı meslei kariyer diliyoruz. Sporcu olduğu için her sporcuda boyun fıtığı oluyor. Travma nedeniyle boyunda bir düzleşme oluşmuş sadece. Tedbir amaçlı boyunluk taktık. Kırık zamanla iyileşecek, küçük bir çatlaktı zaten. Kanama da kalmadı. Başka bir sorunu yok."

Hakem Halil Umut Meler hastaneden taburcu edildi İlk görüntü

AİLESİNİN YANINA GİDECEK

Halil Umut Meler, eski hakem Yunus Yıldırım'la birlikte kara yoluyla İzmir'e ailesinin yanına gidecek.

Haberin Devamı

FARUK KOCA'DAN MELER'E YUMRUK VE TEKMELİ SALDIRI

Ankaragücü-Rizespor mücadelesinin bitiş düdüğü ile birlikte sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yumruk darbesiyle birlikte Meler yere yığılırken tekmelere de maruz kaldı. Saldırı anları kameralara yansırken, Meler'in sol gözü morardı. Hastaneye kaldırılan Meler'in elmacık kemiğinde çatlak olduğu açıklandı.

FARUK KOCA İLE 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Hakem Meler'e yumruk atan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ile hakemi tekmeleyen 2 kişi 'tutuklanmaları istemiyle' mahkemeye sevkedildi. Tutuklanan MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve diğer 2 kişi Sincan Cezaevi'ne sevk edildi

Yazarlar