Futbol Halil Umut Meler'in sözleri ortaya çıktı: Canınız sağ olsun

Halil Umut Meler'in sözleri ortaya çıktı: Canınız sağ olsun

12.12.2023 - 09:35 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrası saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'in sahadan çıkarken söylediği sözler ortaya çıktı.

Halil Umut Melerin sözleri ortaya çıktı: Canınız sağ olsun

Süper Lig'in 15. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçından sonra MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e saldırdı.

Haberin Devamı

YUMRUK ATTI
Eryaman Stadı'nda maçın son düdüğü çalınca sahaya giren Faruk Koca, orta hakem Meler'e yumruk attı. Darbeyle yere düşen Meler'in etrafını güvenlik güçleri sardı

MELER: CANINIZ SAĞOLSUN
Halil Umut Meler, soyunma odasına gittiği sırada, Ankaragücü yöneticilerine ve taraftarlarına yönelik konuşmasında "Canınız sağ olsun benim hatam" ifadelerini kullandı.

TARAFTARDAN YABANCI MADDE
Tünele yönelen hakemlere taraftarların sahaya yabancı madde attıkları görüldü. Saha içindeki polisler güvenlik önlemi alarak hakemleri içeri soktu. Hakem Meler, daha sonra ambulansla hastaneye götürüldü ve tedavi altına alındı

TRİBÜNDEN SAHAYA ATLAYANLAR OLDU
Bu sırada MKE Ankaragücü taraftarı başkanları Faruk Koca'ya destek vererek tezahürat yaptı. Tribünlerden de sahaya giren taraftarlar oldu. Bu taraftarlara güvenlik görevlileri müdahale etti.

Haberin Devamı

YENİ BABA OLMUŞTU
Hakem Halil Umut Meler'in çiçeği burnunda baba olduğu ortaya çıktı. Meler'in eşi bir hafta önce doğum gerçekleştirmişti.

Yazarlar