Voleybol Hande Baladın'dan Ronaldo sözleri! Ebrar Karakurt sorusuna cevap

Hande Baladın'dan Ronaldo sözleri! Ebrar Karakurt sorusuna cevap

15.04.2022 - 12:16 | Son Güncellenme:

Türk voleybolunun en önemli yıldızlarından olan Eczacıbaşı ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın oyuncusu Hande Baladın kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hande Baladından Ronaldo sözleri Ebrar Karakurt sorusuna cevap

Türk voleybolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük yıldızlardan biri olan Eczacıbaşı oyuncusu ve Red Bull sporcusu Hande Baladın kariyeriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Baladın'ın yurt dışı hedefi, Ebrar Karakurt ve Ronaldo ile ilgili sözleri dikkat çekti.

Haberin Devamı

"TAKIM ANTRENMANLARINI KENARDAN İZLERKEN, ŞİMDİ KÜÇÜKLER BİZİ İZLİYOR"

Sporx'e konuşan Hande Baladın, Eczacıbaşı'yla ilgili olarak "Eczacıbaşı, Türkiye'nin en köklü kulüplerinden birisi ve burada olmaktan her sporcu gibi ben de çok mutluyum. Bu aileye 12 yaşında katıldım. Çalıştığım antrenörler, yöneticiler, ekibim ve takım arkadaşlarım bana çok önemli değerler kattı ve katmaya devam ediyor. Altyapıdayken A Takım antrenmanlarını kenardan izlerken, şimdi altyapıdaki küçüklerin bizleri izlediğini görüyorum. Bu bence çok özel bir his. Geriye dönüp baktığımda ben de onların oturup, baktıkları yerden ablalarıma bakıyordum. Şimdi ise buradayım" dedi.

CEV Kupası'nda şampiyonluğa ulaşılması sonrası sıradaki hedefi için; "Bu kupayı 2018 yılından sonra ikinci kez ülkemize getirdik. Hem kulübümüz hem de ülkemiz için çok gurur verici. Bu kupa bizi Türkiye Kupası ve lig için daha da motive etti diyebilirim. Şimdi sizlerin de tahmin ettiği gibi sıradaki hedefimiz iki kupayı da kazanarak sezonu üç kupa ile bitirmek. " ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Hande Baladından Ronaldo sözleri Ebrar Karakurt sorusuna cevap

AYRILIK İDDİALARINA CEVAP

Adı Avrupa takımlarıyla anılmasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı; Öncelikle çıkan haberlerden gerçekten haberim yok Eczacıbaşı'nda yetiştim, büyüdüm ve burada bugün olduğum yere geldim. Burada yapacaklarım bitmedi ve hep beraber daha yeni başlıyoruz diyebilirim. Burayı her kulüpten ayıran en büyük özellik kelimenin gerçek anlamıyla, oyuncusundan, teknik ekibine, teknik ekibinden kulüp personeline, yöneticilerine ve taraftarlarına kadar çok özel bir aile olması. Bunun yanı sıra Eczacıbaşı ile değerlerimin çok örtüşüyor olması beni daha da mutlu ediyor.

"ARKAMIZDA ÇOK BÜYÜK BİR GÜÇ VAR"

Türk kadın voleybolu her geçen gün yükseliyor ve 'Voleybol ülkesi' isminin adını vermeye başlıyor. Bu başarıda elbette Filenin Sultanları'nın çok büyük katkısı var. 'Filenin Sultanı' olarak neler düşünüyorsun?

Filenin Sultanı olarak federasyonumuzun, kulüplerimizin ve sponsorlarımızın desteğini unutmamak lazım. Arkamızda çok büyük bir güç var ve onların desteklerini her zaman hissediyoruz. Türk voleybolunun zirvede olmasının en büyük sebepleri verilen destek ve yapılan yatırımlardır. Sunulan imkanlardan sonra bizlere sadece daha çok çalışıp sahada performans göstermek kalıyor.

Haberin Devamı

"Sence Türkiye futbol ülkesi mi? voleybol ülkesi mi?" sorusuna Hande Baladın, "Bu soruya herhangi bir sporu seçerek cevap vermek istemiyorum. Bence Türkiye son 10 yıldır farklı branşlara yatırım yapan ve özellikle son yıllarda bunların meyvesini toplayan bir ülke konumunda. Tabii ki futbol Türkiye'de çok seviliyor, adeta insanlar için bir tutku haline gelmiş. Futbolu bilmesen bile arkadaşlarınla oturup televizyon açık olduğunda kanalı değiştirmiyorsun. Ama şunu da belirtmek isterim ki, voleybolun da geldiği nokta çok umut vaad edici. Geçen yaz binlerce vatandaşımızın sokaklarda, dev ekranlarda bizleri izlemesi doğru yolda olduğumuzu gösteriyor." dedi.

Hande Baladından Ronaldo sözleri Ebrar Karakurt sorusuna cevap

"ŞU AN DAHA ÇOK ANA ODAKLANIYORUM"

Ebrar Karakurt gibi kariyerinde yurtdışı deneyimi yaşamak gibi bir düşüncen var mı?

Haberin Devamı

Şu anda olduğum yerden mutluyum. Birçok sporcu gibi ben de yurt dışı tecrübesi kazanmak isterim ama şu an daha çok ana odaklanıp, burada kazanmak istiyorum.

'Şu konuda kendimi geliştirmeliyim' dediğin nokta var mı?' sorusuna şu cevabı verdi; Hiçbir zaman elde ettiklerimle yetinen bir insan olmadım. Hem saha içi hem de saha dışında ne yapıyorsam her zaman daha iyisine odaklandım ve hedeflendim. Bu sebepten dolayı hâlâ her yönde kendimi geliştirebileceğime inanıyorum.

Hande Baladından Ronaldo sözleri Ebrar Karakurt sorusuna cevap

 "RONALDO'NUN AZMİNİ VE HIRSINI BEĞENİYORUM"

Cristiano Ronaldo'nun sporculuğunu çok beğendiğini söyleyen milli voleybolcu şu ifadeleri kullandı; Hiçbir zaman elde ettiği başarılar ile yetinmeyen, her zaman daha fazlasını isteyen ve bunları elde etmek için çok çalışan bir sporcu. Ben de kendisinin azmini ve hırsını çok beğeniyorum.

"DENİZ KENARI OLAN HER YERİ SEVİYORUM"

- Kariyerin boyunca yurt içinde ve dışında birçok yer gezdin. İstanbul dışında bulunmaktan en keyif aldığın yer neresiydi?

Yurt dışı İtalya, yurt içi İzmir

Haberin Devamı

- İstanbul'da en sevdiğin yer neresi?

Deniz kenarı olan her yeri çok seviyorum

Hande Baladından Ronaldo sözleri Ebrar Karakurt sorusuna cevap

- İzlemekten en çok keyif aldığın sporcu?

Ronaldo

- Son okuduğun kitap hangisiydi?

Küçük Prens

- Spotify'da son çalan şarkı hangisi?

Damn – Omah Lay

- Takipçilerinin de dinleyebileceği bir müzik listen var mı?

Spotify'da beni takip etmeleri yeter

Hande Baladından Ronaldo sözleri Ebrar Karakurt sorusuna cevap

- En sevdiğin rakam?

Yedi

"EN BÜYÜK KAHRAMANIM ANNEM"

- En büyük kahramanın?

Annem

- Voleybol dışında en büyük hobin?

Tenis oynamaya çalışmak diyelim

- Fobin var mı?

Böcek