Galatasaray Galatasaray'da kritik seçim öncesi şok eden rakamı açıkladı! 'Hadi çıkın ortaya'

Galatasaray'da kritik seçim öncesi şok eden rakamı açıkladı! 'Hadi çıkın ortaya'

15.04.2022 - 07:45 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas'ın idari olarak ibra edilmemesinin ardından 30 Nisan'da seçime gidilecek. Milliyet Gazetesi yazarı Osman Şenher, kritik başkanlık seçimi öncesi çok çarpıcı bir yazı kaleme aldı. İşte detaylar...

Galatasarayda kritik seçim öncesi şok eden rakamı açıkladı Hadi çıkın ortaya

Galatasaray'da başkanlık seçimi için geri sayım başladı. Sarı-kırmızılı kulüpte şu ana kadar başkanlığı iki isim adaylığını koydu: Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk. Milliyet Gazetesi yazarı Osman Şenher, bugünkü köşesinde Galatasaray'daki başkanlık seçimi masaya yatırdı. İşte o yazı...

Haberin Devamı

'DAHA KONGRE OLMAMIŞ GELECEK BAŞKANI ÖMÜR BİÇİLİYOR!'      

"Bu kadar karışık ve bölünmüş ortamda kim başkan seçilirse seçilsin ne yapabilir? Daha kongre olmamış, gelecek başkana ömür biçiliyor! Kimisi 6 ay, kimisi 8 ay sonra bir daha seçim olur diyor.

Galatasarayda kritik seçim öncesi şok eden rakamı açıkladı Hadi çıkın ortaya

Eşref Hamamcıoğlu’na da, Metin Öztürk’e de teşekkür etmek gerekir. Böyle bir ortamda kendilerini feda edercesine başkan adayı oldular. Artık öyle bir noktaya geldik ki, Galatasaray’ın menfaati için camiadan hiç kimse bundan sonra taşın altına elini sokmaz. Hani o divan heyetindeki atıp tutanlar? Burak Elmas’ın istifa etmesini isteyenler?

'SİZİN VAZİFENİZ BAŞKANLARI YIPRATMAK'

Hadi çıkın ortaya, yardımcı olun Hamamcıoğlu’na, Öztürk’e! Ama çıkmazsınız, bunu gayet iyi biliyorum. Sizin vazifeniz başkanları yıpratmak, itibarsızlaştırmak. Seçilecek başkan hangi teknik direktörü getirirse getirsin camianın ve taraftarın yarısı tarafından kabul görmeyecek. Şimdiden bunu görüyorum. 

Haberin Devamı

Galatasarayda kritik seçim öncesi şok eden rakamı açıkladı Hadi çıkın ortaya

'KISA ZAMANDA 500 MİLYON LİRA ÖDENECEK' 

Nuri Şahin’in ismi geçiyor, genç hoca linç ediliyor. Okan Buruk da aynı şekilde linç ediliyor. Daha ortada transfer falan yok. Ben bunların bilinçli olarak yapıldığını düşünüyorum. Ama hiç kimse farkında değil, kısa zamanda 500 milyon lira para ödenecek. 

Bu rakamı telaffuz ederken bile strese giriyorum. Yeni teknik direktör gelecek. En az altı futbolcu transfer edilecek. Bunlar olmayan parayla yapılacak. Başkana hakaret edilecek. Hangi futbolcuyu alırsa alsın, hangi teknik adamı getirirse getirsin, linç kampanyası devam edecek. Hele ağustosta sezon açılacak, takım oturuncaya kadar 1-2 maç kötü netice alırsa eyvahlar olsun. 

Bu şartlar altında başarı yakalamak kolay mı? Yeni başkanın bir tek kurtuluşu var; kulaklarını tıkayacak, kim ne eleştiri yaparsa yapsın, hiçbirini duymayacak. Kendi inandığı, bildiği yoldan taviz vermeyecek. Başarılı olur veya olmaz orasını bilemiyorum. Ama böyle yaparsa hiç olmazsa sağlığını kaybetmeyecek. 

Galatasarayda kritik seçim öncesi şok eden rakamı açıkladı Hadi çıkın ortaya

'HERKES BİRLİK OLMALI'

Biz bu eleştiriler yüzünden Özhan Canaydın ve Mustafa Cengiz gibi iki tane insanı kaybettik. Bu başkanların duruşu, söylemleri gerçekten çok farklıydı. Dilerim gelecek başkan da bu yolda yürür. Burada Galatasaray’ın menfaati her şeyin üstündedir.  Bu böyle biline. Yapılacak hamleler genel kurulun, taraftarların hepsini memnun edemez. Böyle bir dünya da yok zaten. 

Haberin Devamı

Herkes birlik olup kulübüne, başkanına sahip çıkmalı. Bilip bilmeden çığırtkanlık yapanlar kesinlikle dışlanmalı. Hayırlısı olsun, başka söyleyecek lafım yok. Gelecek başkan ve yönetimin de Allah yardımcısı olsun.

Yazarlar