İngiltere Premier Lig Harry Kane'e çılgın transfer teklifi! Rekor kırmıştı

Harry Kane'e çılgın transfer teklifi! Rekor kırmıştı

23.02.2023 - 18:29 | Son Güncellenme:

Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın yıldızı Harry Kane'e Bundesliga devi talip oldu. Alman temsilcisinin Kane için verdiği teklif dudak uçuklattı.

Harry Kanee çılgın transfer teklifi Rekor kırmıştı

5 Şubat'ta Manchester City deplasmanında ağları sarsan Harry Kane 267 gole ulaşarak Tottenham tarihinin en golcü futbolcusu olmuştu. Gösterdiği bu performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken İngiliz yıldıza Alman devi talip oldu. Bundesliga temsilcisinin Kane için verdiği teklif dudak uçuklattı.

Haberin Devamı

JİMMY GREAVES'İ GERİDE BIRAKTI

Başarılı futbolcu 5 Şubat'ta deplasmanda oynanan Manchester City maçında fileleri sarsınca Greaves'i geride bırakmış ve 267 golle Tottenham'ın en golcü ismi olmuştu. Bu nedenle West Ham United mücadelesi öncesinde Kane'e ödülü verilirken, tribünler de 'Harry' yazılı şık bir koreografiyi açtı.

Harry Kanee çılgın transfer teklifi Rekor kırmıştı

TRİBÜNDE KANE KAREOGRAFİSİ

Tottenham, Premier Lig'in 24. haftasında West Ham United ile karşı karşıya geldi. Müsabaka öncesinde Tottenham tribünleri İngiliz yıldızı onurlandırdı, kulüp plaket takdim ederken, tribünlerden özel hazırladığı koreografiyi açtı.

Harry Kanee çılgın transfer teklifi Rekor kırmıştı

KRALLIK YARIŞINDA HAALAND'IN ARKASINDA

Harry Kane bu sezon 32 maçta forma giyerken 19 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Her transfer döneminde ismi dev ekiplerle anılan yıldız oyuncu, İngiltere Premier Lig'deki gol krallığı yarışında Erling Haaland'ın (26) ardından 17 golle ikinci sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

BAYERN MÜNIH ARAYIŞTA

Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, sezon başında takımdan ayrılan Robert Lewandowski'nin yerini doldurmaya hazırlanıyor. Alman temsilcinin teknik direktör Julian Nagelsmann hücum hattı derinliğini artırmak istiyor.

TEKLİF VERDİLDİ

İspanyol medyasından Todofichajes'in haberine göre, Bavyera ekibi Tottenham'ın yıldızı Harry Kane için İngiliz ekibinin kapısını sezon sonunda çalmaya hazırlanıyor.

Haberde, Alman devinin Kane için İngiliz kulübüne 110 milyon euroluk teklifle gideceği belirtildi. 29 yaşındaki yıldızın Tottenham ile sözleşmesi Haziran 2024'te sona erecek.

Harry Kanee çılgın transfer teklifi Rekor kırmıştı

KANE'NİN GÖSTERDİĞİ PERFORMANS

Tottenham forması giyen Harry Kane, bu sezon 32 resmi müsabakaya çıktı. İngiliz futbolcu söz konusu maçlarda 19 kez gol atarken 3 de asist yaptı.

Yazarlar