Galatasaray HAYDİ SNEİJDER!

HAYDİ SNEİJDER!

11.01.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın teklifine, ‘evet’ demesi beklenen Wesley Sneijder’in, eşinin geçirdiği kaza nedeniyle işi ağırdan aldığı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların hafta sonu İstanbul’a getirmeye çalıştığı dünyaca ünlü oyuncuya görkemli bir imza töreni düzenlemek için çalışma başlatıldı

HAYDİ SNEİJDER

Galatasaray’ın transferdeki bir numaralı hedefi olan Wesley Sneijder kararını bugün sarı-kırmızılılara bildiriyor.
Cim-Bom’dan üç gün süre isteyen Hollandalı yıldızın, oyuncu eşi Yolanthe Cabau’nun pazar günü geçirdiği kaza nedeniyle yanıtını iletemediği belirlendi. Sarı-kırmızılı kulübün teklifine ‘evet’ diyen Sneijder’in, burnu kırılan ve estetik operasyon geçiren eşinin durumuyla ilgilenmek zorunda kaldığı için transferin ağır gittiği ancak herhangi bir sorunun olmadığı ifade edildi.
Inter’den ayrılma kararı alan 28 yaşındaki futbolcuyla, PSG ve Anzhi’nin ilgilenmediği kaydedildi. İngiltere Premier Lig’de son sırada yer alan Queens Park Rangers’ın ise Sneijder için devrede olduğu kaydedildi. Ancak Hollandalı yıldızın son dönemde yaptığı transfer harcamalarıyla dikkat çeken QPR’ın teklifine olumsuz baktığı öğrenildi.
Galatasaray, hafta sonu İstanbul’a getirmeye çalıştığı Sneijder’e görkemli bir tören düzenlemek için düğmeye bastı. Pazarlama A.Ş.’nin ciddi projeler üzerinde çalıştığı ve transfer resmiyet kazandıktan sonra Hollandalı yıldız için dev bir tören yapılacağı dile getirildi.

Haberin Devamı

Amrabat’tan bilgi aldı
Bu arada Wesley Sneijder, Galatasaray ile ilgili bilgi toplamaya devam ediyor.
Yıldız oyuncu son olarak Hollanda’da doğup büyüyen yakın arkadaşı Nordin Amrabat’ı arayarak, sarı-kırmızılı kulübü sordu. Türklerin yoğun olarak yaşadığı Utrecht kentinde doğan Sneijder’in çok sayıda Türk arkadaşının bulunduğu ve sarı-kırmızılı takıma gelmeye bu nedenle sıcak yaklaştığı kaydedildi.
Diğer taraftan Inter’le 8 milyon euroya anlaşan Cim-Bom, Sneijder’le 2.5 yıllık sözleşme yapmaya hazırlanıyor. Hollandalı yıldıza 4.3 milyon euro garanti ücretin verileceği, maç başı ve bonuslarla Sneijder’in yıllık maliyetinin 6.5 milyon euroyu bulacağı vurgulandı.