Kayserispor Hikmet Karaman fena ters köşe oldu! O sözleri çok konuşuldu

Hikmet Karaman fena ters köşe oldu! O sözleri çok konuşuldu

08.03.2022 - 10:21 | Son Güncellenme:

Alanyaspor yenilgisi sonrası Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın Ocak'ta yaptığı açıklama yeniden gündeme geldi. Kırmızı kart gören deneyimli teknik adamın o sözleri sosyal medyada çok konuşuldu. İşte detaylar...

Hikmet Karaman fena ters köşe oldu O sözleri çok konuşuldu

Kayserispor Süper Lig'in 28. haftasının kapanış maçında kendi sahasında Alanyaspor'u 2-1 yenildi. Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı eleyerek yarı finalist olan sarı-kırmızılı takım, bu sonuçla ligde üst üste ikinci mağlubiyetini aldı.

Haberin Devamı

KIRMIZI KART GÖRDÜ

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman maçın son saniyelerinde yoğun itirazdan kırmızı kart gördü. Mağlubiyet sonrası deneyimli teknik adamın Ocak ayında yaptığı açıklamalar yeniden gündem geldi.

'BANA KARŞI GERİDEN OYUN KURSUNLAR BAKALIM DA GÖRELİM'

Hikmet Karaman o dönem yaptığı açıklamada "Geriden oyun kurmayı bazı genç antrenörler ısrarla yapmaya çalışıyor. Ben gülüyorum ya. Bana karşı geriden oyun kursunlar bakalım da görelim. Her maç üçlük yaparız!" ifadelerini kullanmıştı.

Hikmet Karaman fena ters köşe oldu O sözleri çok konuşuldu

FARIOLI, KARAMAN'I MAT ETTİ

Her gittiği takıma geriden oyun kurmayı aşılamaya çalışan Farioli, bu maçta deneyimli teknik adamı mat etti. Akdeniz ekibi Oğuzhan ve Erencan Yardımcı'nın golleriyle rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. 

Haberin Devamı

 

ALANYASPOR İSTATİSTİKLERDE FARK ATTI

Alanyaspor maçın başından sonuna kadar üstün oynadığı karşılaşmada yüzde 64 topa sahip olma yüzdesiyle mücadele etti. Kayserispor rakip kaleye 3 şut atarken, Alanyaspor bu değerde 15 şut istatistikleriyle oynadı.

Ev sahibi ekibin gol beklentisi 0.30 olarak göze çarptı. Alanyaspor'da ise bu rakam 2.36'ya ulaştı. Ayrıca toplam pas adetleri baz alındığında da ciddi bir fark görüldü. Kayserispor maçı 263 isabetli pasla tamamlarken Alanyaspor 531 isabetli pasla mücadeleyi tamamladı.