Futbol İddaa'da Günün En Çok Oynanan Maçları

İddaa'da Günün En Çok Oynanan Maçları

10.08.2022 - 14:03 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!

İddaada Günün En Çok Oynanan Maçları

Real Madrid – Eintracht Frankfurt: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

İddaa programının UEFA Süper Kupa bülteninde günün öne çıkan Real Madrid – Eintracht Frankfurt mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %56’sı karşılaşmada Real Madrid’in kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Kerim Can Özdal’ın Tahmini:

UEFA Süper Kupası'nda geçen sezonun Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile Avrupa Ligi şampiyonu Eintracht Frankfurt karşı karşıya geliyor. Eintracht sürpriz bir şekilde Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı. Real ise Ancelotti yönetiminde favori olduğu kupaları birer birer topladı. Bu maçın da favorisi Real Madrid ve Eintracht'ın onlara pek zorluk çıkarabileceğini düşünmüyorum. '1 ve 2.5 üstü' tercihi ideal.

Vitoria Guimaraes – Hajduk Split: Maç Sonucu 2.5 Üst

Haberin Devamı

İddaa programının UEFA Konferans Ligi Ön Eleme bülteninde günün öne çıkan maçı Vitoria Guimaraes – Hajduk Split mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %14’ü karşılaşmada en az 3 gol olacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Kerim Can Özdal’ın Tahmini:

Avrupa Konferans Ligi'nde turun ilk ayağını Hırvat ekibi Hajduk 3-1 kazandı. Rövanşta Portekiz ekibi Guimaraes tur şansını zorlamak isteyecek. Hafta sonunda Portekiz Ligi'nin ilk haftasında Chaves'e konuk olup 9 kişi kalmalarına rağmen 1-0 kazandılar. Hajduk ise çok iyi başladığı ligin ardından bu kupada da avantajı elde etmiş durumda. Turun ilk ayağındaki gollerden biri Dario Melnjak'tan geldi. Özellikle hücum etkinliği sayesinde rakibine üstünlük kurmayı başaran Hajduk, rövanşta da işi sıkı tutar ve 90 dakikayı yenik kapatmayarak turu geçer.

Luzern - Grasshoppers: Maç Sonucu 2.5 Üst

İddaa programının İsviçre Ligi bülteninde günün öne çıkan maçı Luzern - Grasshoppers mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %28’i karşılaşmada en az 3 gol olacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Berat Kavuş’un Tahmini:

Grasshoppers ligde çıktığı son 3 karşılaşmada mağlup olmadı. Luzern ise ligde çıktığı son 2 karşılaşmada 4 puan topladı. Oranların aksine Luzern'in favori olduğunu düşünmüyorum. Grasshoppers'ın yenilmez oranı gayet iyi. Grasshoppers bu karşılaşmada kaybetmez.

Haberin Devamı