Beşiktaş ILLE DE KADIKOY!

ILLE DE KADIKOY!

27.02.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, yeni stada ihtiyaçları olduğunu söyledi, “Biz Fenerbahçe Stadı’nda oynamak istiyoruz. Eğer olmazsa İstanbul dışında da bir yer düşünebiliriz” dedi

ILLE DE KADIKOY

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Fenerbahçe derbisi öncesinde, hem Sivas maçını değerlendirdi, hem de gelecekle ilgili yorumlar yaptı. Bugüne kadar oynadıkları takımlar içerisinde en iyi hücum hattına sahip takımın Sivasspor olduğunu belirten Aybaba, “Ligde, deplasmanda yenebileceğimiz en iyi takımı yendik. Büyük moral oldu” diye konuştu. Sivasspor karşısında da rakip 10 kişi kalınca yine bir korku yaşadıklarını dile getiren Samet hoca, “O korku içimizden hiç gitmiyor. Bir daha geçmiş maçlardaki durumu yaşar mıyız diye düşündük. Ama düşündüğümüzü oyuncularımıza yansıtmamamız lazım” dedi.

Haberin Devamı

Çift forvete, çift stoper
Fenerbahçe maçıyla ilgili futbolcularla konuştuklarını söyleyen Beşiktaş Teknik Direktörü şöyle devam etti:
“Bir derbi kazanmamız gerektiğinin hepimiz farkındayız. Fenerbahçe maçının bu düşünce içinde kazanmak istiyoruz. Sivasspor’a karşı oynadığımız 11 ile mücadele edebiliriz. İnanılmaz iyi bir kadrom var. Bireysel olarak düşünmememek lazım, maçları takımlar kazanıyor. Fenerbahçe çift forvet oynayabilir, bizim de çift stoperimiz olacak. Oğuzhan ve Necip’in Fenerbahçe maçında oynayıp oynamayacakları konusunda bir şey söyleyemem.”

Tarihe tanıklık
İnönü’deki son derbide herkesin orada olması gerektiğini dile getiren Samet Aybaba, “Maça gelenler tarihe tanıklık edecek. Bırakın ekonomiyi, Beşiktaşlıların keyif alacağı, gurur duyacağı bir stada ihtiyaç var. Biz Fenerbahçe Stadı’nda oynamak istiyoruz. Olmazsa İstanbul dışında da bir yer düşünebiliriz” dedi. Aybaba, 20’ye yakın oyuncuyla ilgilendiklerini, Hilbert için de raporu verdiklerini ve menajeriyle görüşme yapıldığını dile getirdi.

Yazarlar