Voleybol Imoco şampiyon oldu! Daniele Santarelli'den VakıfBank mesajı

Imoco şampiyon oldu! Daniele Santarelli'den VakıfBank mesajı

19.02.2024 - 09:40 | Son Güncellenme:

Kadınlar İtalya Kupası’nda şampiyon Imoco oldu. Başantrenör Daniele Santarelli mücadele sonrası hem geleceği hem de VakıfBank maçıyla ilgili konuştu.

Imoco şampiyon oldu Daniele Santarelliden VakıfBank mesajı

Kadınlar İtalya Kupası’nda şampiyon Imoco Volley Conegliano oldu.

Haberin Devamı

Finalde Allianz Vero Volley Milano’yu 25-21, 22-25, 25-19, 19-25 ve 15-11 sonuçlanan setlerle 3-2 yenen Imoco Volley Conegliano, tarihinde altıncı kez İtalya Kupası’nı evine götürdü.

MVP WOLOSZ SEÇİLDİ
İtalya Kupası’nın en değerli oyuncusu, Imoco Volley Conegliano’nun Polonyalı pasörü Joanna Wolosz seçildi.

SANTARELLI: HAYALİMİZ VAR
Şampiyonluk sonrası konuşan Daniele Santarelli, oynayacakları VakıfBank maçıyla ilgili yorumda bulundu:
"Başkanlarla birkaç kez konuştum. Kısa vadeli olmayan bir hayalimiz var, anın tadını çıkarmayı bilmeliyiz ve sonra 10 yıl sonra istediğimizi yapmış mıyız bakacağız... sadece anın tadını çıkarmak zor, zira zaten Salı günü Vakıfbank ile oynuyoruz. "

“Art arda 14 ulusal şampiyonluk mu? Eğer bunu bana birkaç yıl önce söyleselerdi asla inanmazdım. Güçlü olmanın, 14 inanılmaz oyuncuya sahip olmanın farkındalığı var ama Conegliano'nun DNA'sı tarif edilemez bir şey. Bir gecede öğretilemez; kazanan organizasyonlar yıllar geçtikçe güç ve farkındalık kazanır. Kazanan bir DNA'ya sahibiz, Conegliano'nun ne anlama geldiğini biliyoruz ve bununla büyük bir gurur duyuyoruz."

Haberin Devamı

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ karşılaşmayı tribünden takip etti

Imoco şampiyon oldu Daniele Santarelliden VakıfBank mesajı

Imoco Volley Coneglaino: Wolosz, Haak 23, Plummer 13, Robinson Cook 13, Fahr 9, Lubian 9, Squarcini NE, De Gennaro, Gennari 2, De Kruijf 1, Bardaro, Lanier, Bugg ne, Piani ,
Allianz Vero Volley Milano: 5, Bajema 3, Orro 1, Malual , Rettke 11, Heyrman 2, Castillo, Egonu 35, Prandi ne, Pusic ne, Candi, Folie 7, Cazaute , Sylla 10.

Yazarlar