Voleybol Imoco, VakıfBank'ın kalbini istedi! Görüşme iddiası

Imoco, VakıfBank'ın kalbini istedi! Görüşme iddiası

07.11.2023 - 16:10 | Son Güncellenme:

Hem Sultanlar Ligi'nde hem CEV Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen VakıfBank'ta yıldız voleybolcu için transfer iddiası geldi. İtalyan kulübünün girişimlere başladığı yazıldı.

Imoco, VakıfBankın kalbini istedi Görüşme iddiası

CEV Şampiyonlar Ligi'nde iki kez üst üste şampiyonluk kazanan VakıfBank'ta transfer gelişmesi yaşanıyor.  İtalyan kulübünün, yıldız oyuncu için harekete geçtiği ve görüşme girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

HAAK TRANSFER EDİLMİŞTİ
2 sezon öncesinde VakıfBank, Imoco'dan Egonu'yu transfer ederken İtalyan kulübü ise Isabelle Haak'ı kadrosuna katmıştı. Haak hala İtalyan kulübünde forma giyemeye devam ederken Egonu bu sezonun başında Monza'ya transfer oldu.

GABI'YA TALİP OLDULAR
VakıfBank kulüp tarihinin ilk yabancı kaptanı olan Gabi, Imoco'nun radarına girdi. Özellikle Haak ile VakıfBank'ta güzel uyum yakalaması bu transfer girişiminin etkenleri arasında yer aldı.

IMOCO, GABİ İÇİN ZENGİN BİR 'ATAK' BAŞLATTI
İtalyan gazeteci Gian Luca Pasini'nin yaptığı haberde şu ifadeler yer aldı:

Imoco, Vakıfbankla sözleşmesi sona erecek olan Gabi'yi kadrosuna katmak için zengin bir "atak" başlattı. İstanbul kulübünden gelecek yanıt hazır ve şu anda Türk kulübü önünde İtalyan kulübüyle görüşmeler sürüyor.

Haberin Devamı

HEDEFLERİME ULAŞACAĞIMA İNANIYORUM
Gabi sezon öncesinde yaptığı açıklamada VakıfBank'ta mutlu olduğunu dile getirerek şunları söylemişti: Giovanni Guidetti ile çalışmak benim için çok önemli. VakıfBank'ta 5. sezonum olacak. VakıfBank ve Türkiye benim ikinci evim. 5. sezonumda da hayal ettiğim hedeflere ulaşacağıma inanıyorum. Yaşadığım her şey için VakıfBank'a minnettarım. Bu takıma kaptan olarak katkı sağlamaya devam etmek istiyorum.

Imoco, VakıfBankın kalbini istedi Görüşme iddiası

EN ZENGİN 3. VOLEYBOLCU
Rich Verse’ün hazırladığı en zengin kadın voleybolcular listesinde Gabi 8,8 milyon dolar servetiyle 3. sırada yer almıştı.
1. Sheilla Castro (Brezilya) 12 milyon dolar
2. Jaqueline Carvalho (Brezilya) 9,1 milyon dolar
3. Gabriela Guimaraes (Brezilya) 8,8 milyon dolar
4. Thaisa Daher (Brezilya) 7,7 milyon dolar
5. Paola Egonu (İtalya) 7,3 milyon dolar

Yazarlar