İngiltere Premier Lig İnanılmaz pozisyona Acun Ilıcalı yorumu: 'Topun bir hayali vardı'

İnanılmaz pozisyona Acun Ilıcalı yorumu: 'Topun bir hayali vardı'

18.03.2022 - 11:19 | Son Güncellenme:

Championship 37. hafta maçında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, deplasmanda Coventry City'i 2-0 mağlup etti. Mücadeleye 84. dakikada yaşanan bir pozisyon damgasını vururken Ilıcalı da bu pozisyonla ilgili bir paylaşım yaptı. İşte detaylar...

İnanılmaz pozisyona Acun Ilıcalı yorumu: Topun bir hayali vardı

Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

İngiltere Championship'in 38. hafta maçında Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, deplasmanda Coventry City'e konuk oldu.

HULL CİTY'DEN ÇOK KRİTİK GALİBİYET

The Coventry Building Society Arena'da oynanan maçı Hull City 2-0 kazandı ve küme düşme hattının üzerinde kritik bir galibiyet aldı.

Hull City'e galibiyeti getiren golleri 4. dakikada Smallwood ve 28. dakikada Longman kaybetti.

İNANILMAZ POZİSYON

Mücadelenin 84. dakikasına ise inanılmaz bir pozisyon damga vurdu. Coventry'de Maatsen'in ceza sahası içinden yaptığı vuruşta top boş kaleye doğru giderken Hull City futbolcusu Greaves topa önce sırtıyla sonra da kafasıyla müdahale edip golü engelledi.

İnanılmaz pozisyona Acun Ilıcalı yorumu: Topun bir hayali vardı

GOL ÇİZGİSİ TEKNOLOJİSİ: GOL YOK

Daha sonra gol çizgisi teknolojisinden de alınan görüntüye göre topun çok az bir kısmının çizginin üzerinde olduğu ve pozisyonun gol olmadığı kesinleşti.

Haberin Devamı

İnanılmaz pozisyona Acun Ilıcalı yorumu: Topun bir hayali vardı

ILICALI'DAN PAYLAŞIM: TOPUN HAYALİ VARDI

Maçtan sonra çizgiden çıkan pozisyonla ilgili bir paylaşım yapan Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, pozisyonun görüntüsünü paylaşıp, 'The ball had a dream' yani 'Topun bir hayali vardı' yazdı. Ilıcalı, bu paylaşımıyla Hull City taraftarının kendisi için kullandığı 'Acun had a dream' (Acun'un bir hayali vardı) sloganına gönderme yaptı.

İnanılmaz pozisyona Acun Ilıcalı yorumu: Topun bir hayali vardı

SON 5 MAÇTA 2. GALİBİYET

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, bu galibiyetle son 5 maçında ikinci üç puanını almış oldu. Hull City 28 haftası geride kalan Championship'te 42 puana yükseldi ve haftayı 19. sırada tamamladı. Coventry ise 54 puanda kaldı.