Turkish Airlines Euroleague Ioannis Sfairopoulos, Anadolu Efes'i resmen açıkladı! 'Adaylardan biriyim'

Ioannis Sfairopoulos, Anadolu Efes'i resmen açıkladı! 'Adaylardan biriyim'

25.05.2023 - 13:00 | Son Güncellenme:

Panathinaikos'la anlaşan Ergin Ataman sonrası Anadolu Efes'in başantrenör arayışları devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. Tecrübeli başantrenör Anadolu Efes iddialarına yönelik açıklamada bulundu.

Ioannis Sfairopoulos, Anadolu Efesi resmen açıkladı Adaylardan biriyim

Turkish Airlines EuroLeague’de bu sezonu hayal kırıklığı ile noktalayan Anadolu Efes'te bir dönem sona eriyor. Yunan devi Panathinaikos ile anlaşmaya varan başantrenör Ergin Ataman, sezon sonundam lacivert-beyazlı ekibe veda edecek.

Haberin Devamı

Bu gelişmenin ardından Anadolu Efes, başantrenör arayışlarına başlamıştı. İsmi lacivert-beyazlılarla anılan tecrübeli başantrenörden açıklama geldi.

BAŞANTRENÖR İDDİALARI

Ergin Ataman'ın kararı sonrası arayışlara başlayan Anadolu Efes'te ilk olarak Pablo Laso gündeme gelmiş ancak tecrübeli koçun kararını başka takımdan yana kullanmıştı. Sonrasında ise Anadolu Efes için Erdem Can, Xavi Pascual ve Ioannis Sfairopoulos iddiaları gündeme geldi. 

ANADOLU EFES'TEN BAŞANTRENÖR AÇIKLAMASI

Anadolu Efes geçtiğimiz günlerde gündemdeki iddialara ilişkin, "Son günlerde medya kuruluşları tarafından paylaşılan başantrenör ve oyuncu transferi haberlerinden ötürü, kulübümüz tarafından kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı hissedilmiştir. Şu an için herhangi bir resmi transfer söz konusu değildir. Kulübümüz, bu tip gelişmeler olduğunda her zamanki gibi taraftarlarımızı internet sitemiz ve resmi sosyal medya hesaplarımız üzerinden bilgilendirecektir. Kulübümüzün şu anki odak noktası, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi playoff karşılaşmaları ve bu organizasyondaki 16. şampiyonluğu elde etmek üzerinedir. Saygılarımızla kamuoyunun bilgilerine sunarız. Anadolu Efes Spor Kulübü" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

ANADOLU EFES'İ AÇIKLADI

Eurohoops'ta yer alan habere göre ismi Anadolu Efes'le anılan tecrübeli başantrenör Ioannis Sfairopoulos, iddialara açıklık getirdi. Son olarak Maccabi'yi çalıştıran Sfairopoulos, “Anadolu Efes‘ten bana karşı bir ilgi olduğunu söyleyebilirim. Anadolu Efes‘te başantrenörlük görevi için birkaç adaydan biri durumundayım” dedi.

Yazarlar