Voleybol Isabelle Haak, Kelsey'i 'bayılttı'! 'Hatırlamıyorum'

Isabelle Haak, Kelsey'i 'bayılttı'! 'Hatırlamıyorum'

11.04.2023 - 12:03 | Son Güncellenme:

Son olarak CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe'ye elenen Imoco'da Isabelle Haak konuşulmaya devam ediyor. İtalya Ligi'nde normal sezona damgasını vuran Haak'ın servislerinden bu sefer nasibi takım arkadaşı aldı.

Isabelle Haak, Kelseyi bayılttı Hatırlamıyorum

Son olarak CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe'ye elenen Imoco'da yıldız isim Isabelle Haak, takım arkadaşı Kelsey'i deyim yerindeyse bayılıttı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'YE ELENDİLER
İtalya ve Avrupa'nın önde gelen takımlarından olan Imoco, favorileri arasında yer aldığı CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe Opet ile eşleşti. sarı-lacivertli takım eşleşmede büyük üstünlük kurdu ve İtalyan takımını Final-Four'un dışına itti.

İTALYA'DA NORMAL SEZONUN SAYI LİDERİ EBRAR
İtalya Kadınlar Voleybol Ligi (Serie A1) ekiplerinden Igor Gorgonzola Novara formasını giyen milli pasör çaprazımız Ebrar Karakurt, 26 maçta bulduğu 510 sayıyla normal sezonun en skorer ismi oldu.

İtalya Ligi’nde normal sezonun ardından en skorerler listesi şöyle:

Ebrar Kakakurt – 510 SAYI
Isabelle Haak – 449 SAYI
Britt Herbots – 430 SAYI
Sylvia Nwakalor – 407 SAYI
Kaja Grobelna – 396 SAYI

Haberin Devamı

MVP ÖDÜLÜ HAAK'A
Sayı krallığında Ebrar zirvede olsa da sezonun MVP ödülü Türk voleybolseverlerin yakından tandığı Isabelle Haak'a gitti. İsveçli pasör çaprazı La Gazetta dello Sport tarafından İtalya Liginin normal sezonun MVP'sine verilen Trofeo Gazetta ödülünün sahibi oldu.

Haak hücumda yüzde 49.6 başarıve yüzde 39.2 verim yakalarken Ebrar ise yüzde 38.2 başarı yüzde 22.7 verim oranı tutturdu. Imoco'nun ligde lider olması Ebrar'ın takımın ise 5. sırada yer alması kararda etkili oldu.

HAAK İDMANDA ARKADAŞINI 'YERE YIĞDI'
Özellikle Vakıfbank'ta kullandığı smaç servislerle tanından Isabelle Haak'ın bu sefer kurbanı takım arkadaşı Kelsey Robinson-Cook oldu. Haak'ın kullandığı servis Kelsey'in yüzünde patlarken ABDli yıldız kendini yerde buldu. Antrenmandaki görüntüsünü paylaşan Kelsey, “İsabelle suratınızın ortasına servis atıp sizi nakavt ederken adınızı ve bugünün hangi gün olduğunu bile hatırlamadığınızda” ifadelerini kullandı.

Isabelle Haak, Kelseyi bayılttı Hatırlamıyorum

Yazarlar