Voleybol Isabelle Haak VakıfBank maçına damga vurdu! Cenk Tosun, Zehra Güneş ile sohbet etti

Isabelle Haak VakıfBank maçına damga vurdu! Cenk Tosun, Zehra Güneş ile sohbet etti

21.02.2024 - 09:48 | Son Güncellenme:

CEV Şampiyonlar Ligi’nde VakıfBank, Imoco'ya 3-1 mağlup oldu. Mücadelenin yıldızı eski VakıfBanklı Isabelle Haak oldu. Öte yandan Cenk Tosun müsabaka sonrası Zehra Güneş ile sohbet etti.

Isabelle Haak VakıfBank maçına damga vurdu Cenk Tosun, Zehra Güneş ile sohbet etti

CEV Şampiyonlar Ligi’nde son iki sezonun şampiyonu VakıfBank, çeyrek final turunda İtalyan ekibi Imoco Conegliano ile karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

VakıfBank Spor Sarayı’nda oynanan karşılaşmayı 3-1 kazanan Imoco Volley Conegliano tur için avantaj elde etti. Karşılaşmanın setleri 25-23, 17-25, 18-25 ve 18-25 sonuçlandı.

HAAK ESKİ TAKIMINA KARŞI MVP OLDU
2 sezon önce VakıfBank'tan ayrılan İsveçli yıldız, VakıfBank Spor Salonu'a bu kez rakip olarak geri döndü. Etkileyici bir performans sergileyen Isabelle Haak, VakıfBank - Imoco Conegliano karşılaşmasının "En Değerli Oyuncusu" seçildi.

Isabelle Haak VakıfBank maçına damga vurdu Cenk Tosun, Zehra Güneş ile sohbet etti

TARAFTARDAN BÜYÜK İLGİ
Maç öncesinde Imoco kadrosu okunduğunda en büyük alkışı alan iki isim Isabelle Haak ve başantrenör Santarelli olmuştu. Mücadele sonrasında ise taraftarlar Haak ile fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

CENK TOSUN TRİBÜNDE
Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Cenk Tosun, VakıfBank maçını tribünden takip etti. Mücadele sonrasında Cenk, Zehra Güneş ile saha kenarında sohbet etti. Öte yandan Beşiktaş Ayos'un yıldızı Jovana Brakocevic, sosyal medya fenomenleri de mücadeleyi takip etti.

Haberin Devamı

Isabelle Haak VakıfBank maçına damga vurdu Cenk Tosun, Zehra Güneş ile sohbet etti

HAAK: BURADA OLMAK ÇOK ÇILGINCA
Mücadele sonunda 4Bir4Bir'e konuşan Isabelle Haak şunları söyledi: “Yeniden burada olmak çok çılgınca, burada çok fazla vakit geçirdim. Çok geliştim. Bu nedenle buranın kalbimde çok özel bir yeri var. Herkesi gördüğüm için çok mutluyum, çalışanları, takımdakileri, taraftarları... Bu harika taraftar önünde yeniden oynayabildiğim için minnettarım. İyi oynadık, zor bir hafta oluyor bizim için çok fazla maç yaptık ve son enerjimizi burada harcadık. Bizimle gurur duyuyorum çünkü tüm enerjimizi ve motivasyonumuzu ortaya koyabildik.”

 

Yazarlar