Süper Lig Isco paylaşılamıyor! Türkiye'den 4 transfer teklifi birden

Isco paylaşılamıyor! Türkiye'den 4 transfer teklifi birden

20.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

La Liga ekiplerinden Sevilla'dan ayrılmasının ardından herhangi bir takımla sözleşme imzalamayan Isco Alcarcon'la ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. İspanyol on numaranın, Türkiye'den 4 takımdan transfer teklifi aldığı öne sürüldü.

Isco paylaşılamıyor Türkiyeden 4 transfer teklifi birden

Real Madrid'de uzun yıllar forma giymesinin ardından Sevilla'ya imza atan, La Liga ekibinin geçtiğimiz sezon devre arasında yollarını ayırdığı Isco Alcarcon konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. İtalyan basını, 31 yaşındaki on numaranın, Türkiye'den 4 takımdan transfer teklifi aldığını duyurdu.

Haberin Devamı

Isco Alcarcon'a gelen transfer teklifleri arasında bazılarının yıllık 3 milyon eurodan fazla olduğu kaydedildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

SEVİLLA'DA TUTUNAMADI

Valencia altyapısında yetişen Isco Alcarcon, 2011-2012 sezonunda 6 milyon euro bedelle Malaga'ya imza attı. İspanyol futbolcu, 2013-2014 sezonu başında 30 milyon euro bedelle Real Madrid'in yolunu tuttu. Real Madrid'de son dönemde bekleneni veremeyen tecrübeli orta saha, 2022-2023 sezonu başında Sevilla ile anlaşma sağladı.

Isco paylaşılamıyor Türkiyeden 4 transfer teklifi birden

Sevilla'da forma giydiği dönemde de bekleneni veremeyen Isco Alcarcon, ara transfer ve tescil döneminde takımdan ayrıldı. İspanyol futbolcunun Union Berlin'e transferi son anda yetişmedi. Sevilla'da geçtiğimiz sezon 19 maçta şans bulan Isco Alcarcon, 1 gol ile 3 asist üretti.

Haberin Devamı

TÜRKİYE'DEN 4 TEKLİF GELDİ

Bonservisini elinde bulunduran Isco Alcarcon'la ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. İtalyan basınından Calciomercato'nun haberine göre; Avrupa'dan çok sayıda takımın ilgilendiği 31 yaşındaki on numaraya Türkiye'den 4 teklif geldi.

Isco Alcarcon'u kadrosuna katmak isteyen ve teklif yapan kulüplerin Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir olduğu belirtildi. Isco Alcarcon'a Türkiye'den gelen teklifler arasında bazılarının yıllık 3 milyon eurodan fazla olduğu kaydedildi.

Isco paylaşılamıyor Türkiyeden 4 transfer teklifi birden

31 yaşındaki futbolcunun bu tekliflere rağmen Türkiye'ye gitmediği vurgulandı. Isco Alcarcon'a aynı zamanda Real Betis, Boca Juniors, Flamengo ve MLS'ten bazı kulüplerin teklif sunduğu aktarıldı. İspanyol futbolcunun menajeri Jorge Mendes'in, Meksika ekiplerinden Cruz Azul ile Pumas'a oyuncusunu önerdiği belirtildi.

Isco Alcarcon'un yıllık 5 milyon dolarlık talebi sonrası Meksika temsilcilerinin transferden vazgeçtiği kaydedildi. Cruz Azul ve Pumas idarecilerinin Isco'nun talebini "çılgınca" olarak nitelendirdiği aktarıldı.

31 yaşındaki orta saha için son teklifin İspanya La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano'dan geldiği belirtildi. İspanyol futbolcunun, ailesinin ve eşinin Madrid'e dönmek istediği ve 2 yıllık anlaşmanın yakın olduğu ifade edildi. Isco Alcarcon'un bu transferinin de günden güne zora girdiği aktarıldı. Yıldız futbolcunun geleceği konusundaki belirsizliğin devam ettiği ve zamanının daraldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Yazarlar