Fenerbahçe İşte Fenerbahçe'nin başarısının sırrı

İşte Fenerbahçe'nin başarısının sırrı

13.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray derbisindeki galibiyetle ikinci sırayı kapan Fenerbahçe’de ortaya çıkan bu başarıda kenetlenme dikkat çekti. İsmail Kartal; Mesut Özil, Ozan Tufan, Sosa ve Valencia gibi yıldızlar yerine takım olarak hedefe gitti.

İşte Fenerbahçenin başarısının sırrı

SENAD OK

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de Galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. Kadıköy’de elde edilen 2-0’lık galibiyet sonrası sarı-lacivertlilerde takıma olan inanç arttı.Burada teknik direktör İsmail Kartal’ın katkısı dikkat çekti. Mesut Özil ve Ozan Tufan kadro dışı kalırken Jose Sosa ile Valencia gibi tecrübeli isimler de hiç süre almıyor.

Bu oyuncular aynı zamanda Süper Lig’de önemli ve değerli isimler olarak öne çıkıyor. İsmail Kartal, bu isimlerden son dönemde artık faydalanmıyor. Kartal, yıldızlarla değil takım olarak hedefe ulaşıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, takımını birlik ve beraberlik içerisinde başarıya ulaştırmayı planlıyor. Bu yolda da kadro istikrarına inanıyor. Hatta bu plan doğrultusunda Crespo, Zajc, Kim, Serdar Aziz, Osayi, Ferdi, Serdar Dursun, Szalai, Rossi gibi takım oyununa uygun isimler yıldızlaştı. Mert Hakan, Altay Bayındır ve İrfan Can’ın liderliği de takdir topladı. 

Haberin Devamı