Galatasaray İtalyanlar, Angelino transferini yorumladı! 'Kazımcan Karataş'ı tercih etti'

İtalyanlar, Angelino transferini yorumladı! 'Kazımcan Karataş'ı tercih etti'

03.02.2024 - 18:37 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında renklerine bağladığı Angelino, ara transfer döneminde sarı-kırmızılılardan ayrıldı. RB Leipzig'in Roma'ya kiraladığı Angelino'nun imzası sonrası İtalyan basınından dikkat çeken bir değerlendirme geldi.

İtalyanlar, Angelino transferini yorumladı Kazımcan Karataşı tercih etti

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, RB Leipzig forması giyen Angelino'yu sezon başında şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla kiraladı. Sarı-kırmızılıların bonservisini almak için tereddüt ettiği Angelino daha sonra kulübede hapsoldu. İspanyol futbolcu, ara transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılarak Roma'ya kiralandı.

Haberin Devamı

Angelino'nun Roma'ya kiralanmasının ardından İtalyan basını dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Corriere dello Sport'ta yer alan haberde, "Teknik Direktör Okan Buruk, onu dokunulmaz oyunculardan biri olarak görüyordu, ancak Kasım ayından itibaren onu oynatmayı bıraktı. Yerine Kazımcan Karataş'ı tercih etti" ifadeleri kullanıldı.

İtalyanlar, Angelino transferini yorumladı Kazımcan Karataşı tercih etti

Angelino'nun Roma'daki sözleşme detayları da belli oldu. Serie A devinin bedelsiz kiraladığı 27 yaşındaki sol bekin satın alma opsiyonunun 6 milyon euro olduğu öğrenildi.

G.SARAY'DA 19 MAÇ

İspanyol futbolcu bu sezonun ilk devresinde forma giydiği Galatasaray'da 19 maça çıktı. 27 yaşındaki sol bek bu süreçte 1475 dakika sahada kaldı. Angelino bu mücadelelerde 1 gol sevinci yaşadı ve 1 asist üretti.

Haberin Devamı

Angelino'nun RB Leipzig ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 27 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

İtalyanlar, Angelino transferini yorumladı Kazımcan Karataşı tercih etti

Deportivo La Coruna altyapısında futbola başlayan Angelino daha sonra Manchester City'e imza attı. Angelino, Premier Lig devinde şans bulamayınca New York City, Girona, Mallorca ve NAC Breda'ya kiralandı. İspanyol sol bek ardından PSV Eindhoven ve RB Leipzig'de oynadı.

RB Leipzig, Angelino'nun bonservisi için 18 milyon euro ödedi. Angelino, 2022-2023 sezonunda kiralık olrak Hoffenheim'da forma giydi.