Magazin Jack Grealish'ten sürpriz hamle! Türk oyuncuyu yakın takibe aldı

Jack Grealish'ten sürpriz hamle! Türk oyuncuyu yakın takibe aldı

07.05.2022 - 10:21 | Son Güncellenme:

Daha önce 10 yıllık sevgilisini aldatmasıyla gündeme gelen ve futbol hayatından daha çok aşklarıyla manşetlerde yer alır hale gelen Jack Grealish'ten sürpriz bir hamle geldi. Grealish, bir Türk oyuncuyu takibe alırken ilk açıklama geldi. İşte detaylar...

Jack Grealishten sürpriz hamle Türk oyuncuyu yakın takibe aldı

İngiltere Premier Lig devi Manchester City'de top koşturan yıldız oyuncu Jack Grealish, Türk oyuncuyu sosyal medyadan yakın takibe başladı.

Haberin Devamı

EKİN SU CÜLCÜLOĞLU'NU YAKIN TAKİPTE

26 yaşındaki yıldız futbol, İngiltere'nin en ünlü TV programlarından 'Love Island'a (Aşk Adası) katılmaya hazırlanan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu'nu yakından takip etmeye başladı. İngiliz medyasının büyük ilgi gösterdiği gelişmeyle ilgili Cülcüloğlu cephesinden de ilk açıklama geldi.

Jack Grealishten sürpriz hamle Türk oyuncuyu yakın takibe aldı

ARKADAŞI: 'GREALİSH'İN İLGİSİ EKİN'İ MUTLU ETTİ'

Jack Grealish'in Ekin Su Cülcüloğlu'na gösterdiği ilgiye ilişkin ilk açıklama güzel oyuncunun arkadaşından geldi. The Sun'un haberinde Ekin Su Cülcüloğlu'na yakın bir kaynağın verdiği demeçte, arkadaşının Jack Grealish'in ilgisinden oldukça mutlu olduğunu söyledi.

Jack Grealishten sürpriz hamle Türk oyuncuyu yakın takibe aldı

AŞK ADASI'NA KATILIYOR

Güzel oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, İngiltere'de yayınlanan ve oldukça popüler olan TV programı 'Love Island' (Aşk Adası) adlı yarışmaya katılacak. İngiliz basınında yer alan habere göre güzel oyuncu haziran ayından itibaren programın bir parçası olacak.

Haberin Devamı

Haberde Ekin-Su Cülcüloğlu için, "Sadece güzel değil, aynı zamanda televizyonda olmaya alışkın ve şov dünyasının içerisinde hareket ediyor" ifadesi kullanıldı.

Jack Grealishten sürpriz hamle Türk oyuncuyu yakın takibe aldı

YABANCI ÜNLÜLER TAKİP EDİYOR

Geçtiğimiz sene ekrana gelen "Kuzey Yıldızı İlk Aşk" adlı dizide rol alan Ekin Su Cülcüloğlu'nın Instagram'da 345 binden fazla takipçisi bulunuyor. Ekin Su Cülcüloğlu'nun takipçileri arasında Pete Wicks, James Lock ve Garry Lineker'in erkek kardeşi Wayne Lineker gibi ünlü isimler de yer alıyor.

Yazarlar