Skorer Jean Michael Seri kimdir, kaç yaşında, nereli? Jean Michael Seri hangi mevkide oynuyor?

Jean Michael Seri kimdir, kaç yaşında, nereli? Jean Michael Seri hangi mevkide oynuyor?

16.07.2019 - 20:29 | Son Güncellenme:

Son iki yılın şampiyonu Galatasaray ile ilgili bugün oldukça çarpıcı bir transfer iddiası atıldı. Edinilen bilgiye göre Cimbom, Fulham'ın yıldız orta saha oyuncusu Jean Michael Seri ile ilgileniyor. Peki Jean Michael Seri kimdir ve hangi mevkide oynuyor?

Jean Michael Seri kimdir, kaç yaşında, nereli Jean Michael Seri hangi mevkide oynuyor

JEAN MICHAEL SERI KİMDİR?

Jean Seri (d. 19 Temmuz 1991), Fildişi'li futbolcudur. Premier Lig ekiplerinden Fulham'da oynuyor. İngiliz kulübüne 30 milyon euro transfer bedeliyle transfer olan yıldız futbolcu, geçtiğimiz sezon Premier Lig'de 1 gol 3 asistle oynadı.

Yıldız oyuncunun Fulham ile sözleşmesi 2022'de sona eriyor.

CİMBOM'A MÜJDELİ HABER

Jean Michael Seri'yi kiralık olarak kadrosuna katmak için yaptığı teklif Fulham tarafından kabul edlien ve oyuncunun kararını beklemeye geçen Galatasaray'a Fildişi Sahilli oyuncudan güzel haber geldi.

Tuttomercato'nun haberine göre Milan'ın devreye girmesiyle birlikte kafası karışan ve sarı-kırmızılı kulübün teklifini beklemeye alan Seri, İtalyan kulübüyle anlaşamadı. Jean Michael Seri'nin bu hafta sonuna kadar İstanbul'a gelip sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Galatasaray, Seri'nin transferi için kulübü Fulham'a 1.5 milyon euro kiralama bedeli ödeyecek. Sarı-kırmızılı kulüp, sezon sonunda oyuncuyu satın alma opsiyonuna da sahip olacak.