İtalya Serie A Jose Mourinho Roma'daki geleceği hakkında konuştu! Sözleşme cevabı

Jose Mourinho Roma'daki geleceği hakkında konuştu! Sözleşme cevabı

04.04.2023 - 14:47 | Son Güncellenme:

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'nın tecrüneli teknik direktörü Jose Mourinho, kulüpteki geleceği hakkında konuştu. İşte detaylar...

Jose Mourinho Romadaki geleceği hakkında konuştu Sözleşme cevabı

 

Chelsea'de Graham Potter döneminin sona ermesinin ardından yeni teknik direktör adayları arasına Roma'nın teknik direktörü Jose Mourinho'unda dahil olduğu iddia edildi. Mourinho, Chealse'de olduğu dönem 3 Premier Lig şampiyonluğu, FA kupası ve 3 Lig kupası kazanmayı başarmıştı.

Haberin Devamı

SÖZLEŞME CEVABI

Seria A ekibi ile olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam edecek olan Portekizli teknik direktör, bir gazetecinin sözleşmesinin son yılında takımda kalıp kalmayacağı sorusu üzerine, "Arkadaşlarımla ve gazetecilerle geleceğim hakkında konuşmuyorum." cevabını verdi.

'SÖZLEŞMELER EN ÖNEMLİ ŞEY DEĞİL'

Kulüp CEO'su Berardi'nin birkaç ay önce Mourinho'nun takımda kalacağını söylemesi ile ilgili, "CEO'muz Berardi birkaç ay önce kalacağımı söyledi ancak bu onun yorumu. Sözleşme açısından bir yılım daha kaldı, ancak bazen sözleşmeler en önemeli şey değildir." dedi.

Mourinho'nun öğrencileri, bu sezon çıktıkları 28 maçta 15 galibiyet, 8 mağlubiyet ve 5 beraberlikle ligde 50 puanla 5. sırada bulunuyor. UEFA Avrupa Ligi'nde de çeyrek finale yükselen Roma, başarılı bir performans sergiliyor.

Haberin Devamı

60 yaşındaki teknik direktör geçen yıl takımı ile UEFA Konferans Ligi'ni kazanmıştı.

Yazarlar