İtalya Serie A Jose Mourinho'dan Hakan Çalhanoğlu itirafı! 'Mucize'

Jose Mourinho'dan Hakan Çalhanoğlu itirafı! 'Mucize'

25.10.2023 - 19:53 | Son Güncellenme:

Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Slavia Prag maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Jose Mourinho, Hakan Çalhanoğlu'yla ilgili şaşırtan ifadeler kullandı.

Jose Mourinhodan Hakan Çalhanoğlu itirafı Mucize

UEFA Avrupa Ligi'nde Slavia Prag ile karşı karşıya gelecek Roma'da teknik direktör Jose Mourinho, düzenlenen basın toplantısında konuştu. Slavia Prag maçını değerlendiren Portekizli teknik direktör, "Slavia Prag yüzde 100 grubumuzun en güçlü takımı. Biz de onlar da 6 puanda. Hücumda çok iyiler. Biz Inter değiliz, 5 oyuncu birden rotasyona sokamayız. Inter'in ligi 20 puan farkla kazanması lazım. Onların çok iyi oyuncuları var, bizim yok" dedi.

Haberin Devamı

Romelu Lukaku'nun Roma'ya transfer sürecini anlatan Jose Mourinho, "Lukaku'nun Inter için bu kadar önemli bir oyuncu olduğunu bilmiyordum. Inter'de yaptıklarını 200'den fazla oyuncu yapmıştır" dedi.

Romelu Lukaku transferi hakkında konuşmaya devam eden Jose Mourinho, "Lukaku'nun Inter'den Roma'ya gelmesi dramdır ama Hakan Çalhanoğlu'nun Milan'dan Inter'e gitmesi bir mucize. Cannavaro, Inter'den Juventus'a gidiyor sorun yok, Vieri, Inter'den Milan'a gidiyor sorun yok ama Lukaku'nun Roma'ya gelmesi sorun! Bu tepkiler benim için sürpriz oldu" açıklamasını yaptı.

Jose Mourinhodan Hakan Çalhanoğlu itirafı Mucize

Jose Mourinho son olarak Serie A'daki cezasına dair, "Inter maçında kulübede olamayacağım için çok üzgünüm. Bu cezayı hak ettim mi, etmedim mi bu tartışılır ama bu maçta takımın yanında olamayacağım için üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı