3.Lig Karşıyaka'da kayıplar büyüyor

Karşıyaka'da kayıplar büyüyor

12.12.2022 - 00:40 | Son Güncellenme:

TFF 3. Lig 1. Grup'ta zirve hattındaki direkt rakipleriyle oynadığı maçlarda 52 Orduspor FK'ya 1-0 yenilip, evinde lider Yeni Mersin İdmanyurdu'yla golsüz berabere kalan ve yarışta yara alan Karşıyaka, Play Off hattındaki Belediye Kütahyaspor'la da 1-1 berabere kaldı, bir basamak geriledi

Karşıyakada kayıplar büyüyor

TFF 3. Lig 1. Grup'ta zirve hattındaki direkt rakipleriyle üst üste oynadığı maçlarda 52 Orduspor FK'ya 1-0 yenilip, evinde lider Yeni Mersin İdmanyurdu'yla golsüz berabere kalarak yarışta yara alan Karşıyaka, Play Off hattındaki Belediye Kütahyaspor'a konuk oldu. 25. dakikada Fatih Ergen ile öne geçen yeşil kırmızılılar, 88. dakikada yıkıldı. Ev sahibi ekipten Kemal Özkan'ın golüne engel olamayan Kaf Kaf, bir basamak daha geriledi. 5. sıraya kadar düşen Karşıyaka, 29 puanlı Belediye Derince'nin 1 basamak ve 1 puan, aynı puana sahip Karbel Karaköprü'nün 2 sıra, 33 puanlı ikinci sıradaki 52 Orduspor FK'nın 5 puan ve lider Yeni Mersin'in 8 puan gerisinde yer aldı.

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Sezona direkt şampiyonluk hedefiyle başlayan İzmir temsilcisi, 16 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik, 4 yenilgiyle ligde devre arasına 1 maç kala beklentileri karşılayamadı. Mersin sınavı öncesi devraldığı takımıyla ilk galibiyetini almaya çalışan Karşıyaka Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, zaferle tanışamadı. Dinçel yönetiminde 2 maça çıkan yeşil kırmızılılar, kritik virajları beraberlikle geçti. 3 puan hasreti 3 haftaya çıkan Karşıyaka, bu süreçte 2 beraberlik ve 1 de yenilgi aldı. 18 Aralık Pazar günü Elazığspor'u konuk edecek İzmir ekibi, sezonun ilk yarısını evinde kapatacak. 

Haberin Devamı