Golf Kemer Country Golf Kulübü'nde golfçüler buluştu

Kemer Country Golf Kulübü'nde golfçüler buluştu

24.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Estetik International Golf Cup, Kemer Country Golf Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleşti. Organizasyonda Kadınlar A kategorisinde Joelle Benjenk, Erkekler A kategorisinde ise Erhan Kamışlı zirveye çıkmayı başardı.

Kemer Country Golf Kulübünde golfçüler buluştu

B Group şirketlerine bağlı, Estetik International Sağlık Grubu tarafından düzenlenen Estetik International Golf Cup 21-23 Ekim tarihleri arasında Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleşti. Büyük bir mücadeleye sahne olan organizasyonda cuma günü Junior kategorisi ile başlarken hafta sonunda ise yetişkinler yarıştı.

Toplam 16 kategoriden oluşan turnuvaya 150 sporcu katılırken, kupa töreni ise dün gerçekleştirildi. Estetik International Golf Cup 2022 Kadınlar A kategorisinde Joelle Benjenk birinci olurken Erkekler A kategorisinde ise Erhan Kamışlı zirveye çıktı.

Oldukça heyecanlı ve keyifli geçen Estetik International Golf Cup, aynı zamanda sanat ve iş dünyasından ünlü isimleri de bir araya getirdi. Estetik International Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Cihantimur, her yıl düzenli olarak gerçekleştireceği turnuvayı oğlu Timur Cihantimur’a ithaf ettiğini belirtti.

Meme kanserinde erken teşhisin önemini vurgulamak amacıyla Kansersiz Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Melis Özer erken teşhisin öneminin altını çizerken B Art Space desteği ile turnuvaya özel olarak sanatçı Sibel İpek ve Fırat Neziroğlu’nun eserleri turnuva boyunca ortaya koyuldu. Eser satışından elde edilen gelir ise Kansersiz Yaşam Derneğine bağışlandı.

Haberin Devamı

Yazarlar