İtalya Serie A Kenan Yıldız'a müjde! Allegri kararını verdi

Kenan Yıldız'a müjde! Allegri kararını verdi

07.03.2024 - 11:58 | Son Güncellenme:

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri'nin ligdeki Atalanta maçında taktik değişikliğine gitme kararı aldığı ve yeni taktikte Kenan Yıldız'ın ilk 11'de başlamasının beklendiği ifade edildi.

Kenan Yıldıza müjde Allegri kararını verdi

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Alegri'nin Dusan Vlahovic'in yokluğunda taktik değişikliğini gitme kararı aldığı ve ligde oynanacak olan Atalanta maçında hücum hattında 3'lü dizilişi tercih edebileceği belirtildi.

Haberin Devamı

İtalyan basunundan ilbianconero'dan yer alan habere göre; Allegri'nin taktik değişikliğine gitmesi durumunda Kenan Yıldız'ın da ilk 11'de başlayabileceği ve milli futbolcunun oynamaya hazır olduğu bildirildi.

Haberde, İtalya Serie A'nın 27. haftasında Juventus'un Napoli ile yaptığı maçta siyah-beyazlıların ileride 3'lü dizilişe döner dönmez golü bulduğu ve Allegri'nin de diziliş değişikliğine gitme kararı aldığı ifade edildi.

Napoli maçında cezalı duruma düşen Dusan Vlahovic'in yerinde Atalanta maçında Arkadiusz Milik'in forma giyeceği, Milik'in yanında Chiesa'nın olacağı ve üçlü diziliş olması durumunda da Kenan Yıldız'ın sol kanatta görev yapmasının beklendiği yorumu yapıldı.

Kenan Yıldız'a alternatif olarak Cambaiso'nun da o bölgede oynayabileceği fakat İtalyan futbolcunun savunma yönünün ön plana çıkması nedeniyle bunun düşük bir ihtimal olduğu yazıldı.

Haberin Devamı

Devre arası transfer döneminde adı Atletico Madrid ile anılan fakat transferi gerçekleşmeyen Moise Kean'in takımda 5. hücumcu konumunda olduğu ve forma şansının düşün olduğu ifade edildi.

Yazarlar