İtalya Serie A Kim Min Jae, Bayern Münih'ten ayrılıyor! Yeni adresini duyurdular

Kim Min Jae, Bayern Münih'ten ayrılıyor! Yeni adresini duyurdular

23.03.2024 - 09:51 | Son Güncellenme:

Sezon başında Napoli'den 50 milyon euroya Bayern Münih'e transfer olan Kim Min Jae, Tuchel ile yaşadığı anlaşmazlıklar sebebiyle son haftalarda kadroya girmekte zorlanıyor. Bu durumdan memnun olmadığını ifade eden Güney Koreli yıldız içni flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Kim Min Jae, Bayern Münihten ayrılıyor Yeni adresini duyurdular

Fenerbahçe'den Napoli'ye 18 milyon euroya transfer olan Kim Min Jae, İtalyan ekibiyle 33 yıl sonra unutulmaz bir şampiyonluk yaşamasının ardından bu sezon başında 50 milyon euro bedelle Bayern Münih'e transfer olmuştu. Güney Koreli savunmacı sezon başından beri istikrarlı bir şekilde ilk 11'de forma giyiyordu. Kim Min Jae, son haftalarda ilk 11'deki yerini kaybetti ve bu durumdam memnun olmadığını açıklamıştı. Kim Min Jae için flaş bir transfer iddiası ortaya atılırken yıldız oyuncunun yeni takımını duyurdular.

Haberin Devamı

Kim Min Jae, Bayern Münihten ayrılıyor Yeni adresini duyurdular

BAYERN'DEKİ YERİNİ KAYBETTİ

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ve geçtiğimiz yaz 50 milyon Euro bonservis bedeliyle Napoli'den Bayern Münih'e transfer olan Kim Min-jae'nin, Alman takımında yedek kalmaktan memnun olmadığı öne sürüldü.

Alman medyasından T-online'da yer alan habere göre, Bayern Münih'te son zamanlarda ilk 11'e girme konusunda zorluk yaşayan Kim Min-Jae, Bayern Münih'teki rolünden memnun değil. Yüksek bonservis bedeliyle takıma katılan Koreli futbolcu, daha fazla şans bulmak istiyor.

Haberde yer alan detayda ise, Thomas Tuchel'in savunmadaki tercihinin son zamanlarda sıklıkla 27 yaşındaki stoperin önünde Eric Dier'i seçmesi futbolcuda rahatsızlık uyandırdı. Deneyimli futbolunun ilk 11'e girmek istediği aktarıldı.

Haberin Devamı

Bu sezon Alman deviyle 28 maçta süre alan Kim Min-Jae 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Bu karşılaşmalarda toplam 2.288 dakika sahada kaldı.

Kim Min Jae, Bayern Münihten ayrılıyor Yeni adresini duyurdular

"YERİMİ AYIRTMAM GEREKECEK"

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ve geçtiğimiz yaz 50 milyon Euro bonservis bedeliyle Napoli'den Bayern Münih'e transfer olan Kim Min-jae, Alman takımında zaman zaman yedek kalmasını değerlendirdi.

Güney Koreli stoper, 12 Ocak - 10 Şubat arasında gerçekleştirilen Asya Kupası'na katılmadan önce yaptığı açıklamada, "Turnuva sırasında Bayern'deki yerimi ayırtmam gerekecek! Eğer başka bir oyuncu benim yokluğumda iyi oynarsa geri döndüğümde formayı almak için savaşmaya devam etmeliyim" demişti.

BAYERN'DEN AYRILIYOR! İŞYE YENİ ADRESİ

Bayern Münih'te yedek kulübeisne mahkum olan Kim Min Jae, Alman devinden ayrılmayı düşünüyor. La Gazzetta dello Sport'te yer alan habere göre Inter, sezon başında 50 milyon euroya Bayern'e transfer olan Kim Min Jae'yi transfer etmek istiyor.

Haberde Bayern Münih'in Kim Min Jae'yi yeni kadrosuna kattığı ve bu transfere izin verip vermeyeceği henüz netleşmedi. Güney Koreli oyuncu ise yedek kalması durumunda transfer olmayı istiyor.

Kim Min Jae, Bayern Münihten ayrılıyor Yeni adresini duyurdular

INTER VE BAYERN ARASINDAKİ İLİŞKİLER İYİ

Inter ve Bayern Münih arasındaki ilişkilerin iyi olduğu hatırlatılan haberde Kim Min Jae'nin bonservisiyle olmasa da kiralık olarak kadroya katılabileceği vurgulandı.

Haberin Devamı

Haberde şu ifadelere yer verildi:

"Eğer Inter'in bir savunma oyuncusu tercih etme hakkı olsa bu kesinlikle Kim Min Jae olurdu. Bu girişim sadece birkaç ay ile sınırlı değil. Inter, Napoli'ye transfer olmadan önce de Kim'i yakından takip ediyordu. Sportif direktör Piero Ausilio'nun Fenerbahçe'de oynadığından beri takip ettiği bir oyuncu, Temmuz 2022'de Psg Skriniar'ı almaya çalıştığında Inter'in gündemine gelmişti. Kim Min Jae, Bayern'de oynuyor ve tartışılacak bir isim değil ancak şu anda durum bu şekilde değil çünkü Koreli oyuncu Bayern'deki yerini fiilen kaybetti, hatta birkaç kez basının ve taraftarların hedef tahtasına oturdu ve kendisi de ortaya çıkan durumdan pek memnun değil. Bayern'de şu anda her şeyin, teknik direktör Tuchel'le ilgili olarak da tamamen değişmekte olduğunu söyledikten sonra, Kim'in pozisyonunun önümüzdeki haftalarda izlenmesi gerekecek. Inter'in de bu gelişmeleri ilgiyle izlemesi kaçınılmaz. Bayern'in bir yıldan kısa bir süre önce 50 milyon avroya aldığı bir oyuncuyu satacağını düşünmek imkansız fakat bunun yerine kiralama yolu da göz ardı edilemez. Bu bir anlamda iki yıl önceki Lukaku operasyonunu tekrarlamak gibi bir şey olacak. Öte yandan, Inter ile Bayern arasında geçen yaz önce Sommer'in sonra da Pavard'ın İtlayna ekibine gelmesini sağlayan mükemmel ilişkiler de hatırlanmalı."

Haberin Devamı

Kim Min Jae, Bayern Münihten ayrılıyor Yeni adresini duyurdular