Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

551 Sturm Graz-Wacker 1
Salzburg’un yaşadığı puan kaybının ardından farkı biraz daha açan Sturm Graz, 6 maçtır yenilmiyor. Çok iyi bir çıkış yakalayan ev sahibi takımda futbolcuların moralleri tavan yapmış durumda. Graz’ın tek hedefi taraftarı karşısındaki bu müsabakayı da kazanarak şampiyonluğunu ilan etmek. Wacker ise orta sıralardaki yerini garanti altına almış durumda ve gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladı bile. Ev sahibi, prestij için sahaya çıkan rakibini mağlup ederek mutlu sona ulaşacaktır.

547 A.Wien-Salzburg 2
Ligde ikincilik için savaşan iki takımın maçında Avusturya Wien’in hafta sonu oynadığı maç yarıda kaldı. Ligin en az gol yiyen ekiplerinden biri olan Wien, iç saha avantajını da çok iyi kullanıyor. Ried beraberliği ile şok yaşayan Salzburg ise şampiyonluk şansını artık mucizelere bırakmış durumda. Ancak 2. sıradaki yerini koruyarak UEFA Avrupa Ligi’nde bir eleme eksik oynamak istiyorlar. İlk maçta rakibi ile 1-1 berabere kalan Salzburg, rövanşı alarak yerini koruyacaktır.

539 Odense-Kopenhag Üst
Ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Kopenhag, artık prestij maçlarına çıkıyor. Ancak Brondby ve Horsens beraberliklerinin acısını Midtjylland’a gol yağdırarak çıkardılar. Ev sahibi Odense de büyük bir mucize olmazsa 2. sıradaki yerini sağlama alarak Şampiyonlar Ligi biletini almış durumda. İki takımın da tek amacı futbol oynamak. Bu yüzden ağlar boş kalmayacaktır.

Ağlar boş kalmaz


Ağlar boş kalmaz