Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Moralli Espanyol, üst üste 4 mağlubiyet alan Real Betis’i eli boş gönderir. Süper Lig’de ise 3. sıraya yükselen Ordu saha avantajlarını iyi kullanır ve Bursa’dan en az bir puan koparır

586 Orduspor-Bursaspor 1-0
Süper Lig’e bu sezon yükselmesine rağmen başarılı grafiğini sürdüren Orduspor, Ankaragücü galibiyeti ile 3. sıraya yükselmeyi başardı. Ev sahibi takımda Culio ve Stancu ikilisi takımı sırtlayan isimlerin başında geliyor. Bursaspor ise Trabzonspor karşısında üstünlüğünü koruyamayarak bir puana razı oldu. İç sahadaki üç maçında mağlup olmayan ve sadece bir gol yiyen ev sahibi taraftar desteğini de arkasına alarak sahadan en az bir puanla ayrılacaktır. Orduspor yenilmez tercih edilebilir.

Haberin Devamı

614 Levante-Sociedad 1
İspanya Ligi’nde bu sezon tarih yazan Levante kısıtlı bütçesi ve kadrosuna rağmen son olarak güçlü rakibi Villarreal’i deplasmanda 3-0 mağlup etti ve liderliğe yükseldi. Takımın bu başarısında kuşkusuz 8 maçta 5 kez ağları havalandıran Juanlu Gomez’in payı çok büyük. Real Sociedad’ın durumu ise pek parlak değil. Üç maçlık bir mağlubiyet serisinin ardından, sahalarında Getafe’den bir puan almayı başardılar. Levante, evinde Sociedad’a puan kaptırmaz ve galibiyetlerine bir yenisini daha ekler.

687 Espanyol-R.Betis 1
İspanya La Liga’da bu sezon 4 galibiyet, 4 mağlubiyet alan Espanyol, forvet hattında sıkıntı çekse de son iki maçını deplasmanda tek golle kazanmayı başardı. Ev sahibi ikinci yarının başlarında golü buluyor ve bu dakikadan itibaren tam kadro defans yaparak rakibine gol şansı vermiyor. Real Betis ise üst üste 4 maçını kazanırken, ardından ise 4 karşılaşmalık mağlubiyet serisi ile yıkıldı. Moralli Espanyol son haftalarda bekleneni veremeyen rakibi Real Betis’i eli boş göndererek çıkışını sürdürecektir. Ev sahibi haftanın favorilerinden.

Espanyol formda