Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Macaristan-İzlanda 1
Son 2 yılda ayağa kalkmaya başlayan Macaristan, Euro 2012 elemelerinde İsveç ile ikincilik yarışı yapıyor. Henüz ciddi bir toparlanma başlatmış değiller, ancak Dzsudzsak, Szalai, Zoltan Gera gibi önemli hücum oyuncularıyla böyle maçlarda neticeye gitmekte fazla zorlanmıyorlar. Macaristan, çok kötü günler geçiren İzlanda’yı mağlup ederek moral depolayacaktır.

Norveç-Çek Cum. alt
Norveç, Euro 2012 elemelerinde Portekiz ve Danimarka ile kıran kırana bir liderlik mücadelesi yapıyor. En büyük özelliği sağlam savunması olan Kuzey ülkesi az atıp, az yiyen bir ekip. Çek Cumhuriyeti’nin de grupta oynadığı 5 maçtan 4’ü, “alt” bitti. Son yıllarda futbol adına keyif vermeyen iki ekibin randevusunda 2’den fazla gol atılması sürpriz olur.

Haberin Devamı

Türkiye-Estonya H1
Euro 2012 elemelerinde Belçika’dan 1 puanla dönerek, ikincilik iddiasını sürdüren Türkiye, Kazakistan ve Avusturya ile oynayacağı kritik maçlar öncesi Estonya’yı ağırlıyor. Milli Takımımız bu karşılaşmada iyi bir prova yapma şansı bulacak. Ligin ertelenmesi yüzünden ay-yıldızlı oyuncular henüz hazır değil, ancak zorlanmadan kazanacağımıza inanıyorum.

Hazırlık zamanı


Hazırlık zamanı