Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

132 Roda-Vitesse 1İç saha avantajını rakipleri karşısında iyi kullanan Roda, evinde oynadığı 2 maçta bir galibiyet, bir de beraberlik aldı. Vitesse ise sezona hiç iyi başlayamadı ve dibe vurdu. 4 karşılaşmada da üç puan hasretine son veremeyen konuk ekip artık bu kötü gidişe dur demek istiyor. Fakat Roda deplasmanında sürpriz yapmaları çok zor. Ev sahibi galip gelecektir.

163 Leverkusen-Bochum 1
Averajla liderlik koltuğuna oturan Leverkusen, özellikle son hafta Freiburg deplasmanında aldığı 5-0’lık galibiyetle büyük moral buldu. Ev sahibi takımda Barnetta ve Eren attıkları ikişer golle ne kadar formda olduklarını gösterdiler. Konuk ekip Bochum ise dış sahada oynadığı tek maçı 3-0 kaybetti. Leverkusen iç saha avantajını iyi kullanır ve galibiyetlerine bir yenisini daha ekler.

Haberin Devamı

261 B.Münih-Wolfsburg Üst
İlk üç maçta galibiyet alamayan Bayern Münih’te teknik heyet ve futbolcular büyük bir şok yaşıyor. Son şampiyon Wolfsburg da ilk darbeyi son hafta Hamburg’dan yedi. Fakat her şeye rağmen konuk ekibin maçları bol gollü geçmeye devam ediyor. İki takım arasındaki maçlara bakıldığında ise ev sahibinin üstünlüğü göze çarpıyor. Ama bu moralle kazanmaları büyük sürpriz olur. 2,5 gol üstü daha garanti bir seçenek.

300 Lyon-Nancy 1
Geçen sezon şampiyonluğu rakiplerine kaptıran Lyon, bu kez işi sıkı tutuyor. Ev sahibi özellikle son maçında Auxerre’ü deplasmanda 3-0 yendi. Nancy ise ilk iki hafta da puanları toplarken, Le Mans deplasmanında kaybederek galibiyet büyüsünü bozdu. Ev sahibi rakibi ile yaptığı maçlarda iç sahada hep kazanmış. Bu kez de gelenek bozulmayacaktır.

365 Basel-Y.Boys Üst
Sezona iyi bir başlangıç yapamayan Basel’in her şeye rağmen gollü maç serisi devam ediyor. Geçen yılın parlayan yıldızı Young Boys ise bu kez çıtayı bir kademe daha yükseltti ve gözünü şampiyonluğa dikti. Yedi puan farkla liderlik koltuğunda oturan konuk ekip, deplasmanda oynadığı maçlarda 3’te 3 yaptı. Rakip güçlü Basel olunca, Young Boys kazanır demek çok zor. Müsabakada en az üç gol olacaktır.