Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

101 G.Saray-F.Bahçe Üst
Ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe bu kez Arena’da karşı karşıya geliyor. Aslan sahasında kazanarak kâbus gibi geçirdiği sezonda en azından nefes almak istiyor. Ligde 9’da 9 yapan Fenerbahçe ise Trabzonspor’dan aldığı liderliği kaptırmak istemiyor. Sarı-lacivertlilerde Alex-Niang ikilisi kusursuz işliyor. Sarı-kırmızılılar ise kazan gibi kaynıyor. Eğer derbiyi kaybederlerse Teknik Direktör Hagi’nin istifa edebileceği konuşuluyor. İki takım için de alınacak zafer büyük önem taşıyor. Bu yüzden ilk seçenek olarak 2,5 gol üstünü öneriyorum.

207 Milwall-Cardiff 1
QPR ve Burnley galibiyetleri ile bir anda play-off için umutlanan Milwall, yakaladığı bu çıkışı taraftarı karşısında kazanarak sürdürmek istiyor. Zirveden uzaklaşan Cardiff ise üç maçtır galibiyete hasret. İki takım arasındaki sezonun ilk maçında Cardiff, 10 kişi kalan Milwall’ı 2-1 mağlup etmişti. Ancak bu kez ibre tam tersine dönmüş durumda. Moralli ve formda Milwall rövanşı güçlü rakibine vermez.

351 Udinese-Catania 1
Serie A’da büyük bir çıkış yakalayan Udinese, son üç maçında rakiplerini gol yemeden devirirken, ağları tam 12 kez havalandırdı. Ev sahibi takımda 28 maçta 24 gol atan Di Natale ve 26 maçta 12 kez ağları sarsan Alexis Sanchez çok formda. Catania’nın ise deplasman performansı tam bir facia. Konuk ekip rakip sahada çıktığı 14 maçın 10’unda sahayı mağlup terk etti. Udinese hız kesmez ve seri galibiyetlerine bir yenisini daha ekler.