Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Moralli Paşa favori

160 H.Berlin-Dortmund 2
Yakaladığı 5 maçlık galibiyet serisiyle zirveye yerleşen Borussia Dortmund’da futbolcular büyük moral buldu. Hertha Berlin ise kazan gibi kaynıyor. Üç maçlık mağlubiyet serisi ikinci yarıda takımın başına geçen Michael Skibbe’nin sonunu getirdi. Özellikle Stuttgart karşısında alınan 5-0’lık yenilginin yanında Andreas Ottl gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düştü. Seriyi bozmak istemeyen Dortmund, deplasmanda da olsa sorunlarla boğuşan rakibini devirecektir.

239 Kasımpaşa-Rize 1
Sahasında namağlup unvanını koruyan Kasımpaşa, zorlu Karşıyaka deplasmanında tek golle kazanarak hem galibiyet serisini bozmadı hem de zirve yarışına kayıpsız devam etti. Rize ise yoğun bir hafta geçirdi. Konuk ekip, son maçında lider Elazığspor karşısında iki farklı öne geçmesine rağmen sahayı 5-3 mağlup terk edince fatura Hüseyin Kalpar’a kesildi ve tecrübeli çalıştırıcı istifa etti. Rize bu maçı zirve yarışına dönüş olarak görüyor. Ancak Kasımpaşa deplasmanında sürpriz yapmaları zor. Ev sahibi kazanarak çıkışını sürdürecektir.

Haberin Devamı

307 Konya-Sakarya 1
Boluspor ve Çaykur Rizespor’un düşüşünü fırsat bilen Konyaspor, üç maçlık galibiyet serisi ile üst sıralara tırmanışını sürdürdü. İlk iki için iddialı takımlar arasına giren ev sahibi sahasında çıktığı 10 maçta sadece bir kez kaybetti. Sakaryaspor’da ise kötü gidiş sürüyor. Düşme hattından bir türlü kurtulamayan, 4 haftadır da galibiyet özlemine nokta koyamayan konuk ekipte Teknik Direktör Şaban Yıldırım da istifa etti. Konyaspor, taraftar desteğini arkasına alır ve bir sürü olumsuzlukla boğuşan rakibini eli boş gönderir.

Moralli Paşa favori