Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

521 Hırvatistan-Türkiye 1
İlk maçta millileri 3-0 mağlup ederek rövanş için avantaj sağlayan Hırvatistan finaller için bileti büyük ölçüde aldı. Millilerimizde ise bu karşılaşmadan çok Teknik Direktör Guus Hiddink’in gidip gitmeyeceği tartışılıyor. Ayrıca ilk karşılaşmadaki kötü performansın yanında Hakan Balta, Sabri, Arda ve Emre gibi ilk on bir oyuncuları da kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Hırvatistan rövanşı da alacaktır.

523 Danimarka-Finlandiya 1
Portekiz, Norveç gibi güçlü rakipler karşısında lider olarak Euro 2012 biletini kapan Danimarka hazırlık maçlarında bile disiplini kaybetmiyor. Finlandiya ise gruplarda bekleneni veremedi ve Euro 2012’yi kaçırdı. Cumartesi günkü hazırlık karşılaşmasında İsveç’i mağlup eden Danimarka bu başarılı performansını Finlandiya karşısında da sürdürür. Danimarka haftanın favorileri arasında.

Haberin Devamı

532 Portekiz-B.Hersek 1
Euro 2012 elemeleri play-off turunda belkide en zorlu rövanş. Çünkü İrlanda, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan ilk karşılaşmalarını kazanırken, bu maç golsüz sona erdi. Ev sahibi takımda, Beşiktaş forması giyen Almeida ikinci yarıda oyuna girerken, Quaresma yedek beklemişti. Portekiz’in yıldızları taraftar desteğini de arkasına alır ve rövanşta rakibini devirerek finaller için bileti kapar.

Rövanşta Portekiz

Rövanşta Portekiz