Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

West Ham kazanır

492 West Ham-Middlesbrough 1
İlk ikiden uzaklaşmak istemeyen ve doğrudan Premier Ligi’ne çıkmak isteyen West Ham, son üç maçından beraberlikle ayrılırken, 6 puan kaybetti. Middlesbrough’nun da rakibi gibi puan kaybına tahammülü yok. Çünkü onlarda 6. sıradalar ve play-off grubu şansını tehlikeye atmak istemiyorlar. Sezonun ilk maçında M’Brough’u deplasmanda 2-0 mağlup eden, hem kazanarak beraberlik serisine nokta koyar, hem de kalan maçlar için moral depolar.

585 Man.City-Chelsea üst
Liderliği United’a kaptıran City, bu sezon ligde bekleneni veremeyen ve zirvenin oldukça gerisinde kalan Chelsea’yi konuk ediyor. City’de kadro dışı bırakıldıktan sonra Mancini tafarından affedilen Arjantinli yıldız Carlos Tevez’in bu büyük maç ile sahalara dönmesi bekleniyor. Chelsea’nin ise tek amacı bu tür büyük mücadelelerde alacağı başarılı sonuçlarla taraftarına kendisini az da olsa affetmek istiyor. Tercihim sonuçtan önce 2,5 gol üstü.

Haberin Devamı

West Ham kazanır

West Ham kazanır

Meşe’den 25,75 katı
Taktik sayfamızda yayınlanan kuponlarıyla iddaa severlere yol gösteren yazarımız Bilal Meşe, 16 Mart Cuma günü yayınlanan kuponunda 5 maçı da doğru bilerek 25,75 katı kazandırdı.