GalatasarayLille zorda kaldı

Lille zorda kaldı

01.06.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı kulübün önceki gün transferini borsaya bildirdiği Chedjou konusunda dün kafa karıştıran bir gelişme yaşandı.

Lille zorda kaldı

Lille, resmi internet sitesinden, bir açıklama yayınlayarak, Galatasaray ile kesin bir anlaşma olmadığını duyurdu. Ancak Fransız ekibinin, taraftarından gelen protesto yüzünden bu açıklamayı yaptığı öğrenildi.
Galatasaray ile temasa geçen Lille yetkilileri, "Keşke açıklamasaydınız. Biz henüz Chedjou'nun yerine transfer yapamadık. Yapsaydık, ondan sonra açıklayacaktık. Şimdi çok zor durumda kaldık" dedikleri öğrenildi. Bülent Tulun ise, "Herhangi bir pürüz yok" ifadesini kullandı. Lille Kulübü yaklaşık bir saat sonrası açıklamayı sitesinden kaldırdı.

Haberin Devamı

Erman tamam
Galatasaray iç piyasadan ise ilk transferini Erman Kılıç'ı alarak gerçekleştirdi. Sivas'la sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki futbolcu ve menajeri Metin Çetin, dün Florya'da sarı-kırmızılarla görüştü. Fatih Terim ve koordinatör Cenk Ergün ile masaya oturan Erman Kılıç ile 2+1 yıllık sözleşme yapıldığı belirtildi.

KEŞFETYENİ
Cannes'da bebek müjdesi! Kırmızı halıda açıkladı
Cannes'da bebek müjdesi! Kırmızı halıda açıkladı

Cadde | 24.05.2025 - 10:56

Başak Gümülcinelioğlu, Cannes Film Festivali'nde hamile olduğunu duyurdu.

Yazarlar