Dünya Kupası Lionel Messi, Dünya Kupası'nda Arjantin'i en çok zorlayacak ülkeleri açıkladı!

Lionel Messi, Dünya Kupası'nda Arjantin'i en çok zorlayacak ülkeleri açıkladı!

16.11.2022 - 10:18 | Son Güncellenme:

Paris Saint-Germain'in dünya yıldızı Lionel Messi, Katar'da oynanacak Dünya Kupası için kendi ülkesi Arjantin'i zorlayacak takımları açıkladı. Messi, bu sene ilk kez Dünya Kupası'nı kaldırarak tarihe geçmek istiyor.

Lionel Messi, Dünya Kupasında Arjantini en çok zorlayacak ülkeleri açıkladı

Futbolseverlerin merakla beklediği Dünya Kupası maçlarına sayılı günler kala heyecan gittikçe artıyor. Fransa Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain'in süperstarı Lionel Messi, bu sene de Arjantin Milli Takımı kadrosunda yerini aldı. Arjantin, Birleşik Arap Emirlikleri ile oynanacak hazırlık maçı öncesinde son antrenmanını yaptı. Messi, Milli Takımı'nı bu sene en çok zorlayacak üç takımı açıkladı. Daha önce Dünya Kupası kazanamayan Messi, bu turnuvada kupayı kaldırarak tarihe geçmek istiyor. Mirror'un haberine göre Messi, Arjantin'in en güçlü rakiplerinin kimler olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIM KARNESİ

Arjantin Milli Takımı kaptanı olan Lionel Messi, milli forma ile 164 resmi müsabakaya çıktı. Söz konusu maçlarda 90 kez rakip ağları sarsmayı başardı. Messi, daha önce kariyerinde hiç Dünya Kupası kazanamadı.

İşte Lionel Messi'nin açıklamaları...

'DÜNYA KUPASI ZOR VE KARMAŞIK'

Çok heyecanlı olduklarını dile getiren Messi, "Dünya Kupası o kadar zor ve o kadar karmaşık ki her şey olabilir. Çok heyecanlıyız. Çok istekli çok güzel bir grubumuz var ama yavaş yavaş gitmeyi düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

'EN İYİ ŞEKİLDE BAŞLAMAYI UMUYORUZ'

Dünya Kupası'na iyi başlamak istediklerini ifade eden dünya yıldızı, "Ardından gelen her şeyle yüzleşmek için Dünya Kupası'na en iyi şekilde başlamayı umuyoruz. Ne kadar çok oynarsanız ve sahada ne kadar çok zaman geçirirseniz, birbirinizi o kadar çok tanırsınız" dedi.

Haberin Devamı

'EN GÜÇLÜ RAKİP'

Arjantin'i zorlayacak takımları söyleyen Lionel Messi "Ne zaman adaylardan bahsedersek, hep aynı takımları söylüyoruz. Bazılarını diğerlerinin üzerine koymam gerekirse, Brezilya, Fransa ve İngiltere'nin diğerlerinden biraz daha üstün olduğunu düşünüyorum" açıklamasını yaptı.