22.06.2025 - 08:56 | Son Güncellenme:
Süper Lig'de sezonun sona ermesinin ardından takımlar kadrolarını güçlendirmek için harekete geçti. İşte Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un ilgilendiği isimler başta olmak üzere transfer gündeminde yer alan futbolcular...
SON DAKİKA |
Beşiktaş’ta golcü transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Siyah-Beyazlılar’ın son olarak listesine eklediği Breel Embolo transferi, çıkmaza girdi. Monaco’yla yapılan bonservis pazarlıklarına ek olarak İsviçreli golcüyle de temas kuran Kartal, oyuncunun yıllık 7 milyon Euro talep etmesi sonrası bu transferi askıya aldı. İdareciler, bu gelişme sonrasında gözünü Belçika’ya çevirdi ve Anderletch’in Danimarkalı yıldızı Kasper Dolberg, tekrar liste başı oldu.
Resmî temaslar başladı
Siyah-Beyazlı yönetim, Dolberg transferi için resmi görüşmelere başladı. Anderlecht, oyuncusu için yaklaşık 5 milyon Euro bonservis bedeli belirledi. Beşiktaş ise bu talebi karşılamaya olumlu bakıyor. Danimarkalı futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen takımlar arasında SiyahBeyazlılar’ın dışında İngiliz ekiplerinin de olduğu öğrenildi. Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer, 27 yaşındaki golcüyü kadrosunda görmek istiyor. Solskjaer, Dolberg’in hem fizik gücü hem bitiriciliğiyle Süper Lig’de fark yaratacağı görüşünde.
Gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe son olarak gündemine Jadon Sancho'yu aldı.
Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre sarı lacivertliler Sancho'nun şartlarını sorarken Napoli de oyuncu için devrede.
BEKLEMEYE GEÇTİLER
Napoli de Sancho için görüşmelerde bulunurken oyuncunun talep ettiği maaş, İtalyan kulübüne fazla geldi. Oyuncunun maaşında indirim yapmaması halinde Napoli'nin yeni bir hamle yapması beklenmiyor. Napoli oyuncudan haber beklemeye başladı.
Beşiktaş'ta geleceği merak konusu olan isimlerden olan İtalyan golcü Ciro Immobile için kritik bir gelişme yaşandı.
Kadrosuna santrfor takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş, Immobile ile yolları ayırmak isterken oyuncuya İtalya'dan teklif geldi.
Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Bologna, Ciro Immobile'e yıllık 2 milyon Euro net maaş teklif etti.
Galatasaray'dan transferde çarpıcı bir hamle daha geldi. Sarı-Kırmızılılar geçtiğimiz yıllarda da radara takılan Rodrigo de Paul’ü bir kez daha gözüne kestirdi.
1 YILLIK SÖZLEŞMESİ KALDI
Arjantin Milli Takımı’yla Dünya Kupası zaferi yaşayan, kulübü Atletico Madrid’le 1 yıllık sözleşmesi kalan 31 yaşındaki orta saha için girişimler başladı.
GÖZLER SIMEONE'DE
De Paul takviyesinin hem takımdaki kalite seviyesini artırması hem de güçlü bir merkez orta saha rotasyonuna destek sağlaması bekleniyor. Galatasaraylı yetkililer hem Arjantinli futbolcuyla hem de kulübüyle ilk teması kurmuş durumda. Geçtiğimiz günlerde kadrosundaki yetersizlikten şikayet eden teknik direktör Simeone’nin tavrı bu transferde belirleyici olacak.
Sarı-lacivertli kulüpte kaleci Livakoviç ile yolların ayrılması yüksek ihtimal gibi görünüyor. Hırvat eldivenin yerine yine yabancı isimlerle temaslar yürütülse de listenin başında Trabzonspor’un milli file bekçisi Uğurcan Çakır var.
Tecrübeli kaleciye başta Monaco olmak üzere Avrupa’nın önde gelen kulüplerinden teklifler yağsa da yönetim gelişmeleri yakından izliyor. Uğurcan için 20 milyon euro bonservis ücreti istense de Fenerbahçe bu transferden vazgeçmedi.
Uğurcan konusunda bir sonuç alınamazsa önemli bir yabancı kaleci getirilecek. Ayrıca İrfan Can Eğribayat’ın da etkili performansı kaledeki rekabeti daha da arttıracak (Milliyet)
Beşiktaş, güçlü fiziği, çok yönlülüğü ve tecrübesiyle dikkat çeken Breel Embolo’nun transferi için düğmeye bastı. Beşiktaş, 27 yaşındaki İsviçreli forvet için Monaco ile ilk teması kurdu.
Resmî adımlar atılacak
Siyah-Beyazlılar, Embolo’nun transferini yarınki olağanüstü genel kurulun ardından netleştirmeyi planlıyor. Yönetim, kulüpteki yetki paylaşımı ve stratejik planlamaların netleşmesinden sonra resmi adımları atacak.
Siyah-beyazlıların, Salvatore Esposito için İtalyan ekibi Spezia’ya resmi teklif yapmaya hazırlandığı ifade edildi.
La Nazione’de yer alan haberde Kartal’ın Spezia’ya 6 milyon euro bonservis ve bonuslar içeren bir teklif yapacağı ileri sürüldü.
Esposito, Serie B’de çok başarılı bir sezon geçirdi. 37 resmi müsabakaya çıkan 24 yaşındaki yetenekli futbolcu; 7 gol, 10 asistlik performans sergiledi.