İspanya La Liga Luka Modric'ten sürpriz karar! Yeni adresi belli oldu

Luka Modric'ten sürpriz karar! Yeni adresi belli oldu

19.11.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Real Madrid'de forma giyen Luka Modric'in takımdan ayrılmaya hazırlandığı öne sürüldü. Hırvat orta sahanın yeni adresi şaşırttı.

Luka Modricten sürpriz karar Yeni adresi belli oldu

La Liga devi Real Madrid'de Camavinga, Tchouameni ve Bellingham'ın ardında kalan Luka Modric konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Hırvat futbolcunun son dönemde düzenli olarak şans bulamaması nedeniyle takımdan ayrılmak istediği iddia edildi.

Haberin Devamı

Sport'un haberine göre; Real Madrid'de forma savaşında takım arkadaşlarının gerisinde kalan Luka Modric takımdan ayrılma kararı aldı. 38 yaşındaki orta sahanın yeni rotasının Suudi Arabistan olabileceği belirtildi.

Luka Modricten sürpriz karar Yeni adresi belli oldu

Luka Modric için sezon başında 120 milyon euro maaşla bir teklif geldiği ancak Hırvat yıldızın Real Madrid'de kalmayı tercih ettiği vurgulandı. La Liga devinde takım arkadaşlarının gerisinde kalan Luka Modric'in bu nedenle ayrılığa sıcak baktığı kaydedildi.

Hırvat futbolcunun ara transfer döneminde takımdan ayrılmasının zor olduğu, sezon sonunda sözleşmesinin bitmesinin ardından Real Madrid'e veda edeceği aktarıldı.

38 yaşındaki orta saha bu sezon Real Madrid'de 15 maça çıktı ve 647 dakika sahada kaldı. Tecrübeli futbolcu bu süreçte 1 asist üretti. Hırvat orta sahanın Real Madrid'le olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Luka Modric'in güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Haberin Devamı

NK Zadar altyapısında futbola başlayan Luka Modric daha sonra Dinamo Zagreb, Zrinjski Mostar, Inter Zapresic ve Tottenham formaları giydi. Real Madrid, tecrübeli futbolcuyu 2012-2013 sezonu başında 35 milyon euro bedelle renklerine bağladı.

Luka Modricten sürpriz karar Yeni adresi belli oldu

Hırvatistan Milli Takımı'nda 171 maça çıkan Luka Modric, 24 gol sevinci yaşadı. Tecrübeli orta saha kariyerinde şu başarılara imza attı:

1 - FIFA yılın futbolcusu
1 - UEFA yılın futbolcusu
1 - Ballon d'Or
5 - Şampiyonlar Ligi
5 - FIFA Kulüpler Şampiyonası
3 - La Liga
4 - UEFA Süper Kupası
4 - İspanya Süper Kupası
2 - İspanya Kral Kupası
3 - Hırvatistan Ligi
2 - Hırvatistan Kupası

Yazarlar