İngiltere Premier Lig Manchester United efsanesi Weghorst'a övgüler yağdırdı! 'Ronaldo'nun yapamadığını yaptı'

Manchester United efsanesi Weghorst'a övgüler yağdırdı! 'Ronaldo'nun yapamadığını yaptı'

26.01.2023 - 13:32 | Son Güncellenme:

Crystal Palace ve Arsenal karşılaşmalarının ardından İngiliz basını Weghorst konusunda ikiye ayrılmıştı. Hollandalı yıldız için bazı basın yayın organları övgüler yağdırırken birçok futbol otoritesi Weghorst'a ağır eleştirilerde bulunmuştu. İngiliz basını bu kez Nottingham Forrest karşısında United formasıyla ilk golünü atan Weghorst'u yere göğe sığdıramadı. Efsane isim maçın hemen ardından övgü dolu sözler kullandı.

Manchester United efsanesi Weghorsta övgüler yağdırdı Ronaldonun yapamadığını yaptı

Wout Weghorst, Manchester United formasıyla ilk golünü Nottingham Forrest'a karşı kaydetti. İngiltere Lig Kupası Carabao Cup yarı finalinde Manchester United, Nottingham Forest'a konuk oldu. Manchester United 3-0 kazanarak rövanş için büyük avantaj elde etti.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 6. dakikasında Rashford eşitliği bozarken 45. dakikada Weghorst farkı ikiye çıkardı. Hollandalı oyuncu bu golle Manchester United'daki ilk golünü de atmış oldu.

İkinci yarıda topu rakibine bırakmayan ve skoru korumayı başaran Manchester United, 89'da Bruno Fernandes'in golüyle skoru 3-0 yaparak avantajı cebine koydu.

Maçın rövanşı ise 2 hafta sonra Nottingham Forest'in evinde oynanacak.

Manchester United efsanesi Weghorsta övgüler yağdırdı Ronaldonun yapamadığını yaptı

ROY KEANE: İŞTE BUNUN İÇİN ALINDI!

Manchester United efsanesi Roy Keane, Nottingham Forrest karşılaşmasının ardından Sky Sports mikrofonlarına değerlendirmelerde bulundu. Roy Keane, Weghorst için "Harika bir bitiriş yaptı." ifadelerini kullandı.

Roy Keane, Wout Weghorst hakkında şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Kulübe geldiği için insanlar onu eleştiriyor. Kulübe bunun için getirildi. United için büyük önemli bir isim. United'ın birini getirmesi gerekiyordu. Menajer, harcayacak para olmadığını açıkça belirtti. Ronaldo'yu kaybettiler, Anthony Martial'ın kondisyonuyla ilgili soru işaretleri var. Böylece onun (Weghorst) üzerine neden kumar oynadıklarını anlayabiliyorum. Üretken bir golcü olacağını düşünmüyorum ama böyle tuhaf önemli bir golle ortaya çıkarsa ve Marcus'a yardım ederse çok iyi bir iş başarır. O uluslararası bir oyuncu ama büyük bir yıldız değil. Zor bir sezon geçiren Burnley takımında mücadele ettiği için insanlar onu bu konuda yargılıyor. Adama bir şans verin, bu akşam United için önemli bir gol attı. Ona iyi şanslar. United kontra atak yapmaya çalıştığında onun hız eksikliği bir sorun olabilir, ancak onun güçlü yanlarını kullanmaları gerekecek. Kiralık gelmesinin bir nedeni var, çünkü belli ki üst düzey değil. Ama önemli olan menajerin onu iyi tanıması. Soyunma odanızda karakterlere ihtiyacınız var."

Manchester United efsanesi Weghorsta övgüler yağdırdı Ronaldonun yapamadığını yaptı

MICHAEL DAWSON: UNITED İÇİN İYİ TRANSFER

Roy Keane ile birlikte Sky Sports'ta maçı yorumlayan Michael Dawson, Weghorst'un United için iyi bir transfer olduğunu belirterek "Wout Weghorst tam bir 9 numara ve bence Man United için iyi bir transfer. O bir süperstar isim olmayabilir ama iyi bir golcü." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

TEN HAG, WEGHORST'TAN ÇOK UMUTLU

İngiltere'den Mirror, Erik ten Hag'ın Wout Weghorst'tan umutlu olduğunu ve gelecekte ondan daha fazla fayalanabileceğine dikkat çekti. Haberde "United için zorlu iki maçın ardından Ocak ayında transfer edilen Wout Weghorst, sonunda yeni kulübü için hesabını açtı. Ancak şimdi, Ten Hag'ın istediği role büründü. Ten Hag, Forest galibiyetinde parlayan Weghorst'tan daha fazla gol atmasını bekliyor ve ondan umutlu." denildi.

Manchester United efsanesi Weghorsta övgüler yağdırdı Ronaldonun yapamadığını yaptı

DAILY STAR: RONALDO'NUN YAPAMADIĞINI YAPTI

İngiltere'den Daily Star, "Wout Weghorst, Cristiano Ronaldo'nun yapamadığını yaptı." başlığını kullandı. Haberde "Wout Weghorst, Manchester United'da Cristiano Ronaldo'nun başaramadığı bir başarıya imza attı. Carabao Kupası'ndaki ilk maçında gol attı. Ten Hag, Weghorst'a yine şans verdi." ifadelerine yer verildi.

Manchester United efsanesi Weghorsta övgüler yağdırdı Ronaldonun yapamadığını yaptı

Yazarlar