İngiltere Premier Lig Manchester United Ronaldo için kesin kararını açıkladı!

Manchester United Ronaldo için kesin kararını açıkladı!

31.08.2022 - 15:38 | Son Güncellenme:

İngiltere Premier Lig'de kabus gibi başlayan Manchester United'da Cristiano Ronaldo konuşulmaya devam ediyor. İtalyan ekibinin ilgileniği Ronaldo ile ilgili kesin karar resmen açıklandı

Manchester United Ronaldo için kesin kararını açıkladı

Premier Lig'de Manchester United'da geleceği belirsiz olan ve takımdan ayrılmak istediği berlitilen Cristiano Ronaldo ile ilgili İngiliz kulübünden en net açıklama geldi.

Haberin Devamı

DEVLER LİGİ'NE GİDEMEDİ
Cristiano Ronaldo geçtiğimiz sezon Manchester United'a büyük umutlarla geri döndü. Portekizli yıldızın gösterdiği etkili performans, Kırmızı Şeytanlar için yeterli olmadı. Manchester United, Şampiyonlar Ligi'nden uzak kaldı. 37 yaşındaki futbolcu ise 38 karşılaşmada oynadı. Cristiano Ronaldo bu süreçte rakip fileleri 24 kez havalandırdı ve takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

BRENTFORD MAÇINDA AĞIR YENİLGİ
Premier Lig'in ilk haftasında Brighton ile karşılaşan ve 2-1 mağlup olan Manchester United'da Ronaldo sonradan oyunda dahil olmuştu. İkinci hafta maçında Brentford ile karşılaşan Kırmızı Şeytanlar'da Ronaldo ilk 11'de sahaya çıktı. United, deplasmanda adeta bozguna uğradı. Brighton sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

ÜST ÜSTE 2. GALİBİYET
Premier Lig'in 3. haftasında Manchester United, sahasında ezeli rakibi Liverpool'u 2-1 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini almıştı. United deplasmanda karşılaştığı Southampton'ı 1-0 mağlup ederek üst üste 2. galibiyetini aldı.

RONALDO'NUN HAREKETİ BÜYÜK YANKI UYANDIRDI
Manchester United'da Ronaldo Liverpool maçı öncesi saha kenarında canlı yayın yapan efsane isimleri ziyaret etti. Gary Neville ve Roy Keane ile selamlaşıp sohbet eden Ronaldo'nun kendisi hakkında olumsuz eleştirilerde bulunan Liverpool'un efsane isimlerinden Jamie Carragher’ı görmezden gelmesi büyük yankı uyandırdı.

HOCASI HAG'TAN RONALDO AÇIKLAMASI
Manchester United menajeri Erik ten Hag, İtalyan ekibi Napoli'nin ilgilendiği Portekizli futbolcu için "Cristiano Ronaldo, Manchester United'dan ayrılmayacak." açıklamasında bulundu.

SNEIJDER'DEN RONALDO'YA MESAJ
Galatasaray'ın ve dünya futbolunun en önemli isimleri arasında yer alan Wesley Sneijder Ronaldo'ya medya konusunda uyarı ve destek gelmişti. Hollandalı yıldız, "Bunu ben de yaşadım. 100 içerikten birisi doğru oluyordu. Ancak herkes bu tür içerikleri çok daha ilgi çekici buluyor ve onlar hakkında konuşuyor. Ona tavsiyem susması ve ayaklarını konuşturması olur. Kariyeri ortada." ifadelerini kullandı.

RONALDO SÜPER LÜKS VİLLA YAPTIRIYOR
Öte yandan Cristiano Ronaldo, kendisine yeni bir süper lüks villa yaptırıyor. The Sun'ın haberine göre Portekiz'deki Quinta da Marinha bölgesinde inşaatı süren evin değeri 17 milyon sterlin ve 11 bin metre karelik alandaki çalışmalar önümüzdeki aylarda tamamlanarak ev gelecek senenin başında kullanıma hazır hale gelecek.

Haberin Devamı

Tecrübeli futbolcu evin karşısındaki gösterişli golf kulübü binasına da göz koydu. Manzarasını bozduğu için Ronaldo'nun burayı satın alarak golf kulübü binasını yıktırmak istediği belirtiliyor. Süper lüks evin 30 süper arabayı barındıracak, asansörlerle donatılmış bir garajı da içereceği, bir butona basarak istediği aracı seçeceği ifade ediliyor.