İspanya La Liga Marca duyurdu! İspanyol devi Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katıyor

Marca duyurdu! İspanyol devi Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katıyor

20.12.2022 - 13:58 | Son Güncellenme:

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City forması giyen Milli futbolcu Çağlar Söyüncü için sürpriz bir tarnsfer iddiası gündeme geldi. İspanyol basını tecrübeli savunma oyuncusunun yeni adresini duyurdu.

Marca duyurdu İspanyol devi Çağlar Söyüncüyü kadrosuna katıyor

 

A Milli Futbol Takımı'nın yıldızı Çağlar Söyüncü bu sezon Leicester City'de adeta yedek kulübesine hapsoldu. Tecrübeli stoperin teknik heyetle yaşadığı kriz nedeniyle değerlendirilmediği Ada basınında çıkan haberlerde yer almıştı.

Haberin Devamı

İspanyol basını Leicester City'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Çağlar Söyüncü'nün yeni adresini duyurdu.

FORMA ŞANSI BULMAKTA ZORLANDI

Bu sezona kadar Leicester City'nin vazgeçilmezleri arasında yer alan Çağlar Söyüncü bu sezon ise forma şansı bulmakta zorlandı. Tecrübeli savunmacı bu sezon Leicester City formasıyla sadece 2 maçta oynadı. Çağlar Söyüncü başka hiçbir maçta sahaya adım atmadı.

21 MİLYON EURO ÖDENDİ

Menemen Belediyespor altyapısında yetişen Çağlar Söyüncü daha sonra Bucaspor altyapısı, Yeşiltepe, Altınordu ve Freiburg formaları giydi. 26 yaşındaki savunmacı için Leicester City, 2018-2019 sezonu başında 21 milyon 100 bin euro bonservis bedeli ödedi.

SÜPER LİG İDDİALARI

İngiltere'de bu sezon fazla forma şansı bulamamasının ardından Çağlar Söyüncü'nün ismi Süper Lig devleri ile de transfer iddialarında yer almıştı.

Haberin Devamı

Marca duyurdu İspanyol devi Çağlar Söyüncüyü kadrosuna katıyor

İSPANYOLLAR DUYURDU

Marca'da yer alan habere göre İspanyol devi Atletico Madrid, Milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün transferini bitirmeye çok yakın. İspanyol ekibi Leicetser City forması giyen ve sözleşmesi 2023 Haziran'da sona erecek olan başarılı stoperin transferi konusunda büyük bir aşama kaydetti.

BONSERVİS ÖDENMEYECEK

Felipe veya Hermoso'nun Ocak ayında takımdan ayrılmaması durumunda Atletico Madrid'in Çağlar Söyüncü için bir bonservis bedeli ödemesi beklenmiyor.

Marca duyurdu İspanyol devi Çağlar Söyüncüyü kadrosuna katıyor

REKABETE GİRECEK

Transfer gerçekleşirse Çağlar Söyüncü Atletico Madrid'de Savic ve Giménez ile forma rekabetine girecek.