Adana Demirspor Mario Balotelli sitem etti! 'Önemli bir fırsatı kaybettim'

Mario Balotelli sitem etti! 'Önemli bir fırsatı kaybettim'

30.03.2022 - 23:31 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tecrübeli santrafor konuşmasında dikkat çeken ifadeler kullandı. Mario Balotelli'nin sitemi yankı uyandırdı. İşte son dakika haberinin detayları...

Mario Balotelli sitem etti Önemli bir fırsatı kaybettim

Adana Demirspor'un yıldız futbolcusu Mario Balotelli, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Kuzey Makedonya'ya yenilerek Dünya Kupasına' katılamayan İtalya Milli Takımı'nın kadrosuna çağrılmaması hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Mario Balotelli sitem etti Önemli bir fırsatı kaybettim

Sky Sport Italia'ya konuşan Balotelli, Eğer İtalya Dünya Kupası'na katılabilseydi kadrosunun bir parçası olabileceğini belirterek, "Sanırım bir şansım vardı ve önemli bir fırsatı kaybettim. İtalya'yı Dünya Kupası'nın dışında görmek çok kötü" sözlerini dile getirdi.

Mario Balotelli sitem etti Önemli bir fırsatı kaybettim

"Sadece İtalya kaybettiğinde hatırlanıyorum"

Yıldız futbolcu, kadroya çağrılmamasına sitem ederek, "Sadece İtalya kaybettiğinde hatırlanıyorum. Şimdi söylemesi kolay çünkü maçtan önce kimse beni düşünmüyordu. Kuzey Makedonya maçını izledim, iyi şanslar yakaladık. Kale önünde oldukça iyiyim. Bu, benimle sahada kazanacağımız anlamına gelmiyor ama gol atmak için iyi bir şansımız vardı" dedi.

Mario Balotelli sitem etti Önemli bir fırsatı kaybettim

"Mancini kalmayı hak ediyor"

İtalya Milli Takımı teknik direktörü Roberto Mancini ile arasındaki ilişkinin nasıl olduğu ile ilgili olarak ise Balotelli, "Onunla henüz konuşmadım ama ona karşı sempatim var.Görevinde kalacağı için mutluyum çünkü zaten Avrupa Şampiyonası'nı kazandı. İnsanlar hayal kırıklığına uğradı, ancak teknik direktörün başardıklarını unutamayız. İtalya'nın güçlü bir takımı var ama kimse bizden Avrupa şampiyonu olmamızı beklemiyordu. Mancini kalmayı hak ediyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Riyad Mahrez’in Man City formasıyla en klas anları